AMD ekran kartına Intel işlemci vs AMD işlemci

ouzzz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
C:\Windows\System32
Daha fazla  
RX 6750XT bir sistemde Intel i5 12400F ve Ryzen 5 5600X arasında herhangi bir fark olur mu? İkisinin de AMD olmasının artıları var mı? İşlemcinin Intel ekran kartının AMD olmasının eksileri var mı?

RX 6750XT bir sistemde Intel i5 12400F ve Ryzen 5 5600X arasında herhangi bir fark olur mu? İkisinin de AMD olmasının artıları var mı? İşlemcinin Intel ekran kartının AMD olmasının eksileri var mı?

Bence AMD tercih etmelisiniz daha iyi performansı var.

Hayır ikisinin de ne eksisi ne artısı var. R5 5600X öneririm. Ha unuttuğum birşey var SAM yani Smart Acsses Memory bu teknoloji Amd işlemcilerde bulunuyor diye biliyorum. İntel işlemcilerde var mı bilmiyorum. Tam olarak nasıl çalıştığınıda hatırlamıyorum. Bu teknoloji ciddi ajlamda fps artırıyordu diye hatırlıyorum. Siz biraz araştırın ama benim tercihim olsa olsa 5600X olurdu söylediğiniz intel işlemciden hem güçlü hemde nerdeyse aynı fiyatlardalar.

Ben normal şartlarda i5 tarafından yanayım ama amd'nin ekran katları amd'nin işlemcileri ile daha iyi performans veriyor diye duymuştum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı