AMD ekran kartları neden öneriliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bilmiyorum. GPU kullanımım %60'ı geçmiyor ve dorplar, donmalar oluyor. Sorunun RAM dediler yetmiyor dediler bakalım RAM alacağım. Yine düzelmezse kafaya koydum RX 580 kartımı satıp GTX 1650 alacağım. Aradaki performans umrumda olmaz yeterki adam akıllı oyun oynatsın.
Kendiniz bir sorun yaşadığınız için herkese AMD ekran kartları kötüdür demeyin. Sizin sisteminizde bir problem olabilir ya da bir ayarıyla oynamışsınızdır.

Her ne zaman girsem Technopat'ta herkes de AMD ekran kartlarında sorun konuları çıkıyor. WattMan hatası ısınma vb. hatalarla karşılaşıyoruz. Ne zaman PC toplayacak olursak hemen AMD öneriyorsunuz yani AMD ekran kartları sıkıntılı olmasına rağmen önermeyiniz. Bana kalırsa Nvidia alın AMD alıp da başınızı ağrıtmayın. Benim düşüncelerim bu, siz de düşünceleriz de yazın.
AMD Asus 570 vardı şimdi GTX 2070 Kullanıyorum ama AMD de bu kadar problem yaşamadım.

Kendiniz bir sorun yaşadığınız için herkese AMD ekran kartları kötüdür demeyin. Sizin sisteminizde bir problem olabilir ya da bir ayarıyla oynamışsınızdır.
AMD kötü diye bir cümle yazıyor mu orda? Ben sıkıntı yaşıyorum olmazsa satıp 1650 alacağım demişim. Biraz daha dikkatli okursak hani daha iyi olur:D

Hocam ben şöyle düşünüyorum ama ilk önce şunu söylemeliyim hayatımda hiç amd ekran kartı kullanmadım ve benim fikirlerim başlıca şöyle:

*NVIDIA ekran kartları biraz pahalı ama performanslı. Kaliteli bir ekran kartı üretiyorlar gerek soğutmada gerek performansta tavsiyemdir alın.(bence)

*AMD ekran kartları ucuz ama baya performanslı. Ucuz olmasının bi tarafı kaliteden kısmaları (bence)

NOT: Neredeyse 2 yıldır GTX 1050 Tİ GAMİNGX Msi modelli bir NVİDİA ekran kartı kullanıyorum. Günümüzde çıkan oyunları Rahat 60 fps de açıyor. Eğer birazdaha bütçeniz var ise daha yüksek modelli NVİDİA ekran kartı almalısınız. Size alın diye tavsiye yapmıyorum alacaksanız bundan alın diye bir tavsiye yapıyorum. İyi günler sağlıcakla kalın...

Sistem Nvidia kolluyor o yüzden Oyun üreticileri ile Gpu üreticileri arasındaki çıkar ilişkisi örnek vereyim metro exosuz ile Nvidia AMD kartlar dağa düşük performans verir kapitalist düzen bu yanı iyi reklam şart birçok Forum veya YouTube kanallarında AMD kotuleyip Nvidia sağlandıriyorlar ne kadar ekmek o kadar köfte 😌

Kendi ağzınızla söylemişsiniz nvıdıa kullanıyorum diye. Amd kullanmadan " sorundan geçilmiyor " diye milletin kafasını karıştırmayın.

Sorun olduğunu anlamak için illa kullanmak gerekmiyor forumlarda görüyoruz şikayetleri yok çok ısınıyor yok GPU kullanımı düşüyor yok FPS düşüyor yok wattman hatası var göz var görüyoruz yani.

Her ne zaman girsem Technopat'ta herkes de AMD ekran kartlarında sorun konuları çıkıyor. WattMan hatası ısınma vb. hatalarla karşılaşıyoruz. Ne zaman PC toplayacak olursak hemen AMD öneriyorsunuz yani AMD ekran kartları sıkıntılı olmasına rağmen önermeyiniz. Bana kalırsa Nvidia alın AMD alıp da başınızı ağrıtmayın. Benim düşüncelerim bu, siz de düşünceleriz de yazın.
AMD Radeon RX570 4 GB ekran kartım vardı ve dediklerinden birini bile yaşamadım.

Şahsi düşüncem RX570 çok arada kalmış bir kart. Bence en azından RX480'den biraz daha yukarıda olabilirdi.

AMD'nin ne gibi sıkıntılar çıkardığını söyleyin biz de bilelim. Ona göre fikir sahibi oluruz biz de.
Olabilir, bilmiyorum dostum. Bahsettiğim şey de o değil zaten. 1050 Ti'dan neredeyse tüm oyunlarda (optimizasyon sıkıntılı 1-2 oyunda değildir belki) daha önde. Ve bir tık daha ucuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı