AMD Ekran Kartlarında MSI mı, Sapphire mi?

AMD Tarafında En İyi Marka Hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    38

18Yusuf720

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamun aleyküm arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben her şey dahil 3000-3500 TL aralığında bir PC topluyorum. E tabi bunun sonucu olarak çokça da araştırıyorum. Ben çok oynayan birisiyim. Yani alacağım ekran kartı bu yükü kaldırmalı ısınma gibi hiçbir sorunu olmadan. Bu yüzden sadece bunları kullanıp deneyimlenen ya da çok iyi bilen kişilere soruyorum. Soğutma ve performans konusunda(hatta OC'yi de ekleyebiliriz) MSI ile Sapphire'den hangisi daha iyi olur? Ne kadar iyi olur? Eğer başka bir marka biliyorsanız daha iyi olacak şekilde yazabilirsiniz. Ayrıca dediğim gibi ben sürekli araştırıyorum, ve AMD tarafında MSI'ın çok iyi olduğunu öğrendim fakat fiyatlara bakıyorum aynı model Sapphire ile MSI AMD ekran kartlarının arasında yaklaşık 150 TL fark var(R9 380 4GB). Yani bu fiyat farkını vermeye değer mi onu soruyorum. Ayrıca benim için teknik destek de çok önemli. Sapphire bu konularda nasıl? Ayrıca ben RX 480 ya da çıkınca RX 480x almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire yalnızca AMD kartlar için soğutma üretiyor. Bence daha güvenilir. R9 3xx serisinde ASUS kullanıcılarından çok şikayet vardı. Sapphire tercih etmeniz bence daha iyi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı