Haklısınız...Halimiz duman. Öğrenci adamım ben. 11 saat bir yerde çalışmakta istemiyorum. Burs paralarımla güç bela bir şeyler ayırdım. Saçmalığa bak.
Haklısınız...Halimiz duman. Öğrenci adamım ben. 11 saat bir yerde çalışmakta istemiyorum. Burs paralarımla güç bela bir şeyler ayırdım. Saçmalığa bak.
Halimiz duman. Öğrenci adamım ben. 11 saat bir yerde çalışmakta istemiyorum. Burs paralarımla güç bela bir şeyler ayırdım. Saçmalığa bak.
Hocam şansınıza o kadar yanlış zamanki şu an ekran kartı için. Maalesef miningciler hiç bitmeyecek gibi duruyor. Anlamadım bu kadar karlı bir iş mi bu mining herkes yapıyor?
Ben meraktan yapmak istedim. Vega 8'in VRAM'i 8 GB yaptım da olmadı. Ne kadar para kazandırıyor bilmiyorum.
Oha. 100 adet nedir be?Ellerindekileri satamayacaklar, merak etme. Kimse 480'i o fiyata almaz. Amorti için bile kaç ay gerekiyor, ETH'nin ne yaşayacağı da belli değil. Risk alınacak bir iş değil. 900 TL civarlarına alınabilir, mesela dün biri 100 adet RX 470 almıştı 750'den. Sıkı takip etmek gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.