Selam! Intel'in milletin parasını gereksiz sömürdüğünü düşünüyorum ve AMD işlemci alıyorum. Problem?
FX'lerde kaldınız sanırım?AMD ısınması dışında bir problemini görmedim. Genel olarak ısınıyor. Çok güzel ısınıyor. Sıcak iklim seven insanlar için kışı unutturur.
i3 10400F 2666MHz RAM ile 3200MHz'lik R5 3600 le aynı performansı veriyor. Arada bayağı fiyat farkı var.
Üslup hoş değil. 'AMD fan boyluğu' diye başlık açmak niyeti gösteriyor zaten konuya ılımlı mesajlar atmakla seviye yükselmiyor. Lüzumsuz gerginlik kaynağı böyle kıyaslamalar. 'testler yanıltıcı' deyip başka bir yayıncının oyun testini antitez olarak refere etmek mesela, neresinden baksan çelişki. Gerek yok böyle şeylere.
@Sidi Alcala i3'ün, Ryzen 3600'ün yanına RTX 3080 takarsan evet, i3 daha çok FPS verir. RX 570 takarsan fark göremezsin. İşlemci-ekran kartı-oyun ilişkisini bilmeden kendince insanlara damga vurma.
LoL'de 10-15 FPS fazla alacağım diye fazlalık 2 çekirdekten vazgeçmek asıl fanboyluk değil mi?
i3 10400F'i de ilk defa duydum yeni mi çıktı?
Selam! Intel'in milletin parasını gereksiz sömürdüğünü düşünüyorum ve AMD işlemci alıyorum. Problem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.