The Medium oyununa yeni eklenen FSR özelliği ile bazı ufak testler yaptım. Sistemin nasıl işlediğini az çok biliyorsunuzdur daha önce bolca konuşuldu, bilmeyen varsa ufak bir Google aramasıyla çoğu detayına ulaşabilir. Sistem özelliklerimi ve bazı önemli notları ekleyeceğim.
Sistem;
İkinci videonun başından 01:05'e kadar FSR testini görebilirsiniz. 02:04'den itibaren çift ekranlı bölümde de aynı testi yaptım;
Videoda anlaşılmama ihtimali üzerine ekran görüntüleri;
FSR kapalı;
FSR Ultra Quality;
FSR Quality;
FSR Balanced;
FSR Performance;
Sistem;
- AMD Ryzen 3 3300X
- Sapphire Pulse 6600 XT
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200MHz
- MSI B550-A Pro
- W.D Black SN750 500 GB
- Asus ROG Strix 550W 80+ Gold
- FPS arttıkça işlemcinin de yükü artıyor, basitçe daha güçlü bir ekran kartı takmışız gibi düşünebiliriz. İşlemcimizin ne kadar FPS'e kadar destekleyeceği çok önemli. Birinci videoda Balanced ve Performance testini yapamadım çünkü işlemcim 160 FPS üzerini çıkaramadı ve ekran kartı kullanımı bu ayarlarda düştü.
- Ultra Quality ve Quality seçenekleri gerçekten harika bir görüntü sağlıyor, oynarken hiç fark hissetmedim diyebilirim. Umarım iki videoda da anlaşılıyordur.
İkinci videonun başından 01:05'e kadar FSR testini görebilirsiniz. 02:04'den itibaren çift ekranlı bölümde de aynı testi yaptım;
Videoda anlaşılmama ihtimali üzerine ekran görüntüleri;
FSR kapalı;
FSR Ultra Quality;
FSR Quality;
FSR Balanced;
FSR Performance;
Son düzenleyen: Moderatör: