AMD FreeSync açılmalı mı?

Tamamdır hocam, 5500M hocam önerdiyse bir bildiği vardır.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben bugün aldığım mağaza Sinerji'yi aradım gelin burada takalım dediler ama MSI Türkiye takabilirsiniz sorun olmaz dedi garantisi için 2. olarak da sizin ilk RAM olan Hynix kaç CL'idi ve sonradan hangi CL'li RAM'i taktınız?

Hocam cihazda dual kit olduğu için ben Ram takviyesi yapmadım. Mevcut Ram CL22. Garanti açısından cihaza o esnada zarar vermezseniz garantisi bozulmuyor. Ben SSD eklemiştim bir süre önce. SSD eklemek için servise göndermem durumunda 250 TL + KDV ödemem gerektiğini söylediler. O yüzden kendim takmıştım.

Hocam cihazda Dual kit olduğu için ben RAM takviyesi yapmadım. Mevcut RAM CL22. garanti açısından cihaza o esnada zarar vermezseniz garantisi bozulmuyor. Ben SSD eklemiştim bir süre önce. SSD eklemek için servise göndermem durumunda 250 TL + KDV ödemem gerektiğini söylediler. O yüzden kendim takmıştım.

Hocam RAM'i kendi takmamda sorun yokmuş bana bir RAM önerebilir misiniz konu açtım ama ilgilenen pek yok notebookta takılı RAM CL22 3200MHz DDR4 sanırım CL22 bakıyorum o yüzden CL20 baksam uyumsuzluk cıkarabilir sanırım.

Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SO-DIMM KVR32S22S8/8 RAM​

Bunu buldum.

Bir de bu var ama CL20.

Kingston HyperX ımpact 8 GB 3200 MHz DDR4 CL20 SO-DIMM HX432S20IB2/8 RAM​

Sanırım CL uyumu olmazsa ikisini de CL22 performansta çalıstırcak.
Hocam RAM'i kendi takmamda sorun yokmuş bana bir RAM önerebilir misiniz konu açtım ama ilgilenen pek yok notebookta takılı RAM CL22 3200MHz DDR4 sanırım CL22 bakıyorum o yüzden CL20 baksam uyumsuzluk cıkarabilir sanırım.

Bunu buldum.

Bir de bu var ama CL20.

Hocam alttaki RAM'i alacağım yarın CL değerleri uyuşuyor MHz değerleri uyuşuyor daha stabil çalışması için hayırlı olur inşallah :)

1626455129456.png

Son düzenleme:

Bunu buldum.

Bir de bu var ama CL20.

Hocam alttaki RAM'i alacağım yarın CL değerleri uyuşuyor MHz değerleri uyuşuyor daha stabil çalışması için hayırlı olur inşallah :)

Eki Görüntüle 1109692
Hocam voltaj değerleri de aynı olmalı alacağınız Ramin.

Hocam voltaj değerleri de aynı olmalı alacağınız RAM'in.

1.2V hocam ikisi de.
1.2v hocam ikisi de.

CL uyuşuyor MHz uyuşuyor v: Uyuşuyor

Stabil çalışması için her şeyi yaptım sadece markası aynı değil zaten aynı olmak zorunda da değil :D
1.2v hocam ikisi de.

CL uyuşuyor MHz uyuşuyor v: Uyuşuyor.

Stabil çalışması için her şeyi yaptım sadece markası aynı değil zaten aynı olmak zorunda da değil :D

Hocam bayağı bir süre geçti fakat yardımlarınız için çok teşekkürler hem bütün oyunlarda FreeSync desteğim açık ve zararını görmüyorum hem bugün RAM'i yükselttim tabiri caizse gerçekten coştu sadece bir RAM oyunlarda 45 FPS'e yakın yükseltir mi ya :)

Son düzenleme:
1.2V hocam ikisi de.

CL uyuşuyor MHz uyuşuyor v: Uyuşuyor

Hocam bayağı bir süre geçti fakat yardımlarınız için çok teşekkürler hem bütün oyunlarda FreeSync desteğim açık ve zararını görmüyorum hem bugün RAM'i yükselttim tabiri caizse gerçekten coştu sadece bir RAM oyunlarda 45 FPS'e yakın yükseltir mi ya :)
Hocam Ryzen işlemciler 3200 Mhz ve üzeri çift kanal Ram ile tabiri caizse coşuyor. Çoğu FPS artışını görünce şaşırıyor bu yüzden. Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı