AMD FSR görüntüyü çok düşürüyor

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
FSR açınca kalite modunda bile gözle görülür bir görüntü bozulması yaşıyorum. Bu her oyunda böyle sadece bir oyun için geçerli değil. 1080p kalite modunda FSR kullanmak yerine 900p FSR kapalı şekilde oynamayı tercih ediyorum çünkü 900P'de FSR kapalı halde 1080P'de FSR açık halinden daha iyi bir görüntü sunuyor. Bu FSR'ın görüntüyü bu kadar düşürmesine bir çare var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR açınca kalite modunda bile gözle görülür bir görüntü bozulması yaşıyorum. Bu her oyunda böyle sadece bir oyun için geçerli değil. 1080p kalite modunda FSR kullanmak yerine 900p FSR kapalı şekilde oynamayı tercih ediyorum çünkü 900P'de FSR kapalı halde 1080P'de FSR açık halinden daha iyi bir görüntü sunuyor. Bu FSR'ın görüntüyü bu kadar düşürmesine bir çare var mıdır?

Bazı oyunlar FSR ile ilgili sorun yaşayabiliyor quality modu deneyin ayrıca RSR'ın açık olmadığından emin olun 2'si aynı anda açık kalınca böyle bir sorun oluyor bende de.

1080P'de FSR önermiyorum 1440p bir monitör aldıktan sonra görüntüde bozulmalar resmen bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı