AMD FX 6300 Isınıyor mu?

Fazla para harcamışsınız fx6200 kullanıcısıyım yaz aylarında stok fan kullandım 65-68 arası çalışmakta fx6300de daha az ısınan bir işlemci aradaki farka fx8300 alınabilirdi veya intelden farklı tercihler yapılabilirdi bu saatten sonra fx6300 veya türevi bir işlemci almak çok doğru değil bir fx6200 kullanıcısı olarak söylüyorum memnunum daha yıllarca kullanırım fakat şuan 0 almam :)

Hayır, çok ısınmıyor. Kendim de FX 6300 3.5 GHZ stok fan ile kullanıyorum.

2-3 hafta önce kaliteli bir macun sürdüm ve boşta 35°, internette gezerken 45°yi geçmiyor.

Prima 95 testi ile 30 dakika test ettim ve 62°yi geçmedi.

Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. en fazla gördüğüm sıcaklık 55 derece. (100 liraya fan almıştım)

İşlemci ve soğutucuya yaklaşık 600 lira harcamışsınız, o paraya i5 4460 alıp stok soğutcu ile stabil bir şekilde kullanabilirdiniz. Keşke satın almadan önce konu açsaydınız üzüldüm adınıza.

İşlemci ve soğutucuya yaklaşık 600 lira harcamışsınız, o paraya i5 4460 alıp stok soğutcu ile stabil bir şekilde kullanabilirdiniz. Keşke satın almadan önce konu açsaydınız üzüldüm adınıza.
Abartmayın. Ben soğutucuyla beraber 400TL harcadım. En ucuzundan soğutucu bile FX-6300'e yetiyor.

@Weird flex Hocam siz 400 lira harcamış olabilrisiniz ama arkadaş Hyper 212 Evo almış fiyatı 200 lira fx 6300 ise 400 lira oldu doların artmasıyla, piyasa fiyatından ucuza almadıysa aşağı yukarı 600 lira harcamış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı