AMD FX 6350 için oc değerleri nedir ?

Prime95 çekirdek pencerelerini tutup alttan çekebilir misin? Yani pencereyi uzatır mısın?
Yapılan tüm işlemlerin dökümanı vardır orada. Araya EROR kodları karışmış mı hiç?

Ben göremedim hiç error fakat ekran görüntüsü paylaşıyorum. Sıcaklıkların düştüğünü göstermek amacıyla da aida dan yararlandım. Bütün işlemleri açtım resimde gözüküyor.
prime.PNG

2 dakikalık bir test yapmanızı söylememiştim. 1 saat kadar sürdürmelisiniz.
Ayrıca tüm çekirdekler çalışmayı durdurup tekrar çalışmış bu kısa süre içerisinde.
Bunu elle mi yapmıştınız? Testi durdurup tekrar mı başlattınız?

Ben fazla uzatmadım testi çünkü zaten aida programına bakılırsa orada 4 defa sıcaklıkların düştüğü görüldüğü için uzatmadım. Bu gece yaparım testi ekran görüntüsünü paylaşırım. Testi kendim durdurdum diye hatırlıyorum. Prime testi bilgisayar açılır açılmaz çalıştığı için. Fakat tam olarak emin değilim. Teşekkürler.

2 dakikalık bir test yapmanızı söylememiştim. 1 saat kadar sürdürmelisiniz.
Ayrıca tüm çekirdekler çalışmayı durdurup tekrar çalışmış bu kısa süre içerisinde.
Bunu elle mi yapmıştınız? Testi durdurup tekrar mı başlattınız?
Dediğiniz üzere testleri yaptım ama galiba unuttunuz yada meşgulsunüz.

Etiketleme işlemi yapmadığınız için konuyu fark etmekte biraz gecikebiliyorum doğal olarak :)
Prime95 testlerin gayet başarılı ve istediğim kadar sürdürülmüş.

Yalnızca sıcaklık değerlerini göremiyorum. AIDA64'den kapalı mavimsi renkteki CPU ibaresine tik atın ki CPU sıcaklığı da hemen aşağıdaki tabloya yansısın. @alyhan07

Ya kusura bakmayın ben etiketlememin gerekip gerekmediğini tam olarak bilmediğim için ve eğer gerek yoksa boşu boşuna size gereksiz bildirim yapmaması için etiketlememiştim kusura bakmayın BilgisayarKurdu. Ben bu testi cuma günü yapmıştım şuanda aida açık değil ama şuan için (yüksüz) ısıyı görmek istiyorsanız diye ekran görüntüsü koyuyorum. Ayrıca hazır yeri gelmişken şunu da sormak istiyorum. Görüntüde Asus Suite programında farklı Aida programında farklı ısı değerleri mevcut ben hangisini dikkate almalıyım ? Ayrıca speccy programında da aida ile aynı değeri alıyorum. aida.PNG

Anakartın All Suite ll ile uyumlu ve boştaki sıcaklık değeri doğru. AIDA64'e bakarsan 128 derece gösteriyor, sence doğru olma ihtimali var mı :)
Ayrıca 20 defa diyorum, Algılayıcı aygıtını kullanın lütfen :) Sol taraftan Bilgisayarım ve ardından sağda açılan seçeneklerden Algılayıcı aygıtını seç.

Etiketleme konusuna gelecek olursak istediğin kadar etiketleyebilirsin, aksine daha iyi olur, konunun takibinde kalabilirim bu sayede.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı