Amd Fx 8320 Sistemde Metin2 Sorunu

acen007

Hectopat
Arkadaşlar sistemimi yeni topladığından beridir bu sorun tek bir oyunda devam etmektedir ve hiç kimse çözemedi, daha doğrusu hatayı bulamıyorlar. Birde burada sizlere sormak istiyorum.
Sistemim bu;

İşlemci amd Fx 8320
Ekran kartı saphira hd 7850 2 gb 256 bit
Ram: 8 gb 1600 mhz
Anakart : asus m5a97 evo 2,0
Ssd 120 gb
Hdd 1 tb
Kasa haf 932 color master
İşlemci soğtc: COOLER MASTER X6 INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 &AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistem butun oyunları kaldırabılıyor yanlız 1 senedır tek bir oyunda Metin2 de sorun cıkartıyor. Windows'un butun surmlerını denedım olmadı.

En son driverlerı kurdum olmadı, bios'u guncelledım olmadı, internetım kesıntısız ve 7 den aşagı ınmez.
Hata su sekılde;

metin2client 201305-21 23-36-00-20 - YouTube
Sizlerin bu konuda yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen şöyle bir dene ; Temiz bir Windows 8.1 kur. Ardından bütün güncellemeleri yap. Metin 2 sitesinden son sürümü indirip kur. Virüs programın varsa Metin 2 için engel olup olmadığını kontrol et. Birde oynadığın TR mi ? TR değil ise maalesef bu tür sorunlar mevcut.

Windows surumlerını dendım olmadı, bırde arkadaslarım var mt2 de yıllardır güzel bir ortamımız var.

- - - Güncellendi - - -

İstersen şöyle bir dene ; Temiz bir Windows 8.1 kur. Ardından bütün güncellemeleri yap. Metin 2 sitesinden son sürümü indirip kur. Virüs programın varsa Metin 2 için engel olup olmadığını kontrol et. Birde oynadığın TR mi ? TR değil ise maalesef bu tür sorunlar mevcut.
Bütün sürumlerı denedim kardesim, eskı pc ıslemcım E7600 ve 128 bıtlık ekran kartı bır kere bıle bole bır hata vermedı.

8 senedir metin2 oynuyorum ve bütün sorunları biliyorum. Metin2'yi hd 4250 bile kaldırır. Sorun için full pack yükle oyunu sil baştan yukle. Olmazsa işletim sistemini değiştir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı