Amd Fx 8320 Sistemde Metin2 Sorunu

acen007

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2014
Mesajlar
11
Arkadaşlar sistemimi yeni topladığından beridir bu sorun tek bir oyunda devam etmektedir ve hiç kimse çözemedi, daha doğrusu hatayı bulamıyorlar. Birde burada sizlere sormak istiyorum.
Sistemim bu;

İşlemci amd Fx 8320
Ekran kartı saphira hd 7850 2 gb 256 bit
Ram: 8 gb 1600 mhz
Anakart : asus m5a97 evo 2,0
Ssd 120 gb
Hdd 1 tb
Kasa haf 932 color master
İşlemci soğtc: COOLER MASTER X6 INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 &AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistem butun oyunları kaldırabılıyor yanlız 1 senedır tek bir oyunda Metin2 de sorun cıkartıyor. Windows'un butun surmlerını denedım olmadı.

En son driverlerı kurdum olmadı, bios'u guncelledım olmadı, internetım kesıntısız ve 7 den aşagı ınmez.
Hata su sekılde;

metin2client 201305-21 23-36-00-20 - YouTube
Sizlerin bu konuda yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
.Net Framework'ü güncelle.
 
İstersen şöyle bir dene ; Temiz bir Windows 8.1 kur. Ardından bütün güncellemeleri yap. Metin 2 sitesinden son sürümü indirip kur. Virüs programın varsa Metin 2 için engel olup olmadığını kontrol et. Birde oynadığın TR mi ? TR değil ise maalesef bu tür sorunlar mevcut.
Her şeye "Windows 8.1 kur" diyorsun. Adam "Windows'un butun surmlerını denedım olmadı." yazmış. Soruna gelecek olursak orjinal Metin 2 oyunu ile deneyiniz. Eğer sorun çıkartmıyorsa sorun kullandığın "pvp" versiyonunda sorun olabilir.
 
Arkadaşlar HD7950 de de kulede kararmalar oluyor hatta 2.kata çıktığımda tamamen kararmış oluyor sebebi ekran kartında mı ?

Kulede kat yükselirken Metin2'yi simge durumuna küçültüp tekrar açtığınızda oluyor genelde o sorun. Donanımsal birşey değil. Metin2'nin klasik hatalarından biri.
 
Hayır. Bir aralar GameForge 'muz o sorunu çözmüştü ve takır takır çalışıyordu. Ama daha sonra saolsun bizim GameForge oyunun PvP'ye benzetmekten başka bir boka yaramadığı için yeni gelen ve kimsenin siklemediği maplar diğer maplerin optimizesini bozdu. Şimdi işin içinden çıkamıyorlar. Pack dosyalarının ağzına bir güzel sıçtılar. Şimdi UnEPK ile packlere gir çık gir çık yalama da ettiler. Sorun arkadaşın kartta değil oyunda. Şimdi denemek isterdim oyunu yalnız hem GTX770'e küfretmek hem de elimde bir araların offline setupuna ( te 2008'in Şubat güncellemlerini içeriyor ) update yapmak en az 3 saatimi alıyor.


Not: Lütfen küfürleri yanlış anlamayın. Eğer isterseniz sansürleyerek de yazabilirim.Hepsi GameForge'a ve şuanda Metin2 TR'nin başında bulunan TL , GA , GM'lere.. Hepsi oyunun içine etmek için çok güzel çalışıyorlar. Keşke 2007 Server Files'ında kalsalardı da hem onun açıklarını kapatıp hilesiz bir oyun sunsalardı.. Ama nerdeee.. GameForge'un davası hep para hep para ...
 
Arkadaş sisteminin bütün oyunları kaldırdığını söylüyor ve kaldırırda. Metin2 bigi basit bir oyunda ısınma problemide olucağını hiç sanmıyorum. Saten bütün oyunları kaldırıpda ısınmayan bir bilgisayar metin2 de ısınmaz. Bence oyundan kaynaklı bir problem var. Metin2 nin destek birimi varsa destek birimine bir danış derim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı