AMD Fx 8350 ve GTX 770 FPS düşmesi

Ne yapmalıyım

• Vatan bilgisayara götüreyimmi

Oy: 5 35,7%
  • götürmiyimmi

Oy: 9 64,3%

• Oy verenlerin toplamı
    14

Tr-Aquarius

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen hafta vatan bilgisayardan aşağıdaki sistemli kasa topladım fakat sorunlarla karşılaştım.
  • AMD Fx 8350
  • ASUS GTX 770
  • 8gb 1600mhz kingston ram
  • Asus M5a97
  • COOLER MASTER HYPER T4

Kasayı toplayan arkadaş işlemci fanını yanlış takmış. Bu yüzden sıcak hava içeri doğru üfleniyordu gittik düzelttirdik. Benim 2 senelik monitöre bağladım monitör girişi vga idi dvi'a çevirici aldım (sorun burada olabilir). Pek sorun yok gibi ama oyunları ultra ayara alınca arada fps düşmesi oluyor Misal Battlefield 3... Oyun orijinal ama arada sırada 45 fps ye düşüp beni sinir ediyor (o kadar para vermişim ultra sabit fps lerde oynamak hakkımdır herhalde )

SICAKLIK DEĞERLERİ :
  • İŞLEMCİ MAX 50 DERECE
  • EKRAN KARTI MAX 70 DERECE
Bu sıcaklık değerlerinde oyunun kasması imkansız. Hele bu sistemle. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar Vatan bilgisayara tekrar götürsem yaparlar mı ? Yoksa bir sorun yok deyip ilgilenmezler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginç şekilde bende de battlefield 3'te fps düşmesi var. Gtx 770 ve Amd Fx 6300. Fps 45'lere kadar düşüyor bende de bir zamandan sonra.
Hangi çözünürlükte oynuyosun oyunları ?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşmesinden çok akıcılıkta bir sıkıntı varmı ? Siz hareket ettikçe dumanın, çimenin, suyun içinde girip çıktıkça, silahı ateşledikçe FPS oynaması gayet doğaldır. Bence hiç bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı