AMD FX 9590 ve Asus Crosshair V Formula-Z Tabanlı Sistem Toplama

CAN ŞEKER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üst düzeye yakın bir bilgisayar toplamak istiyorum. Anakart, işlemci gibi. Tavsiye alacağım, yardımcı olursanız sevinirim. Aklımdaki, boş kasa, anakart, işlemci aşağıda belirtildiği gibidir. Faydaları veya zararları varsa tavsiyede bulununuz. Teşekkürler şimdiden.

Kasa : www.mevlanapazarlama.com: 750W Sub-Zero 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12 cm Fan, ATX Kasa :: Huzurlu Alışverişin Merkezi

Anakart : www.mevlanapazarlama.com: ASUS Crosshair V Formula-Z, AMD 990FX, AM3+, DDR3-1600MHz, Anakart :: Huzurlu Alışverişin Merkezi

İşlemci : http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x8-9590-soket-am3-47ghz-16mb-onbellek-220w-32nm-islemci.html?srt=PU#ozellikler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilindiği üzere dx11 sadece cpu'nun 2 çekirdeği ile haberleşebiliyordu dx12 ile gpu beraber 8 çekirdekle bile gpu haberleşebilecek,bu da 8 çekirdekli işlemci kullanan kişilere avantaj sağlayacaktır, yanlız 9000 serisinin güç tüketimi yüksek olduğu için sana 8350+coolermaster 412s öneririm.

Bilindiği üzere dx11 sadece cpu'nun 2 çekirdeği ile haberleşebiliyordu dx12 ile gpu beraber 8 çekirdekle bile gpu haberleşebilecek,bu da 8 çekirdekli işlemci kullanan kişilere avantaj sağlayacaktır, yanlız 9000 serisinin güç tüketimi yüksek olduğu için sana 8350+coolermaster 412s öneririm.
Aynen kardeşim katılıyorum. Direct 12 ile % 400 performans artışı sağlanacak deniliyor. İşlemci olarak 8350 gerçekten fazlasıyla işe yarayacaktır.

Evet hocam tabiki de güncel olmak da fayda var ama aradaki fiyat farkını da düşünmek lazım. Bütçesine arkadaşın ne uygunsa ona göre tercihte bulunur zaten.

Evet hocam tabiki de güncel olmak da fayda var ama aradaki fiyat farkını da düşünmek lazım. Bütçesine arkadaşın ne uygunsa ona göre tercihte bulunur zaten.
9590 gibi bir işlemci aşırı gereksiz. Fakat onun yerine "illaha AMD alacağım" diyor ise 8370E veya 8320 alabilir. i5 4690K öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı