Amd FX8320 + Asus R9 285x CS:GO Fps Testi

Uzun zamandır yapmadığım testlere devam ediyorum. F/P olarak FX 8320 gerçekten güzel bir işlemci. Fakat ısınma problemi var ve güç tüketme değerleri yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende upgrade düşünüyorum ancak ekran kartını Nvidia ile değiştireceğim. Çünkü AMD nin oyun kaydetme programı tam bir rezalet. Performans olarak memnunum fakat Nvidianın Shadow Play programı AMD nin Gaming Evolved programından kat kat üstün.

@Ata Özbatur Sapphire R9 390'ı nereden aldın acaba? O anakartı ve işlemciyi almayı ben de düşünüyorum 4.7 GHZ stabil mi sizde?
Nitro modeli gayet iyi Sapphire'in, sorun yaşamazsınız, sizin alıcağınız işlemcinin 4.7 GHZ gibi bir rakamı göremeyebilir ya da daha üst frekanslara çıkabilir, bu işlemcinin kalitesine kalmış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı