AMD HD 7600M siyah ekranda kalma ve mavi ekran sorunu

Ertugrul2360

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CS:GO, LoL gibi oyunlara girerken siyah ekranda kalıyor ve arada bir yarım saniyeliğine masaüstüne atıyor. Yine siyah ekrana atıyor. Böyle tekrarlanıyor ve oyuna ALT F4 çekmezsem "VIDEO_TDR_FAILURE(atikmpag.sys)" hatasıyla mavi ekran veriyor. Sorunun AMD 7600M HD'den kaynaklandığına eminim çünkü AMD 7600M'i devre dışı bırakınca Intel HD Graphics 4000 ile oyuna giriyor ve çok fazla FPS düşüklüğü yaşanıyor. Ben AMD ile oyuna girmek istiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekran kartı sürücülerini DDU ile silip ilk Intel'i sonra da AMD'yi olmak üzere yükledim olmadı. Format attım yine de düzelmedi, bu arada işletim sistemi Windows 10 64bit.

dxdiag1.PNG dxdiag2.PNG dxdiag3.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal bir arızaya benziyor sen yine de bios ayarlarını default yap driverini kendi sitesinden indirip girmeyi dene yine olmazsa donanımsaldır. Bir bilgisayarcıya götür. Tamir olma ihtimali varsa tamir ettir. Ama baştan söyleyeyim biraz pahalı tutar.
 
Ekran kartına çok yükleniyorsun dostum. Bi sıcaklık değerlerine göz at derim. Mavi ekran hatası verdiğinde LockAppHost'u bi devre dışı bırak bakalım o zaman düzelecek mi?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı