AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!

En azından @247305 'in dediği tamamen saçmalık. 7800x3d i9 14900k'dan daha iyi.

Daha güvenilit kanal mı? Oyun testi bu ne daha güvenilir kanalı? 🤣 🤣 🤣
3D bellek ile aradaki farkı kapatıyor aslında, güzel bir teknoloji ama elimde kalan 3 tane Ryzen 7 5800x3D den sonra istediği kadar güze olsun soğudum.

Daha güvenilir kanal mı? Oyun testi bu ne daha güvenilir kanalı? 🤣 🤣 🤣

Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız.

İzledim, daha güvenilir kanallara bakın, bazı yerlerde amd bazı yerlerde intel geçiyor, kullanım şekline göre değişiyor, test edilen işlemci K serisi, KS değil.

Benim en başından beri siz amd fanboylara anlatmak istediğim AMD 9. nesil işlemcinin karşılığı İntel 14. nesil değil, "AMD Intel'in mezar taşına tıklıyor!" demek için çok erken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca, dengesizlik sorunları, boştayken 60 dereceye çıkmasını lütfen unutmayın artık. Ben normalde Intel' i AMD'den daha çok seviyorum ama gerçeği kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

12900K, 13900K, 14900K. Intel bu noktaya doğru evrilirken neyi düzeltti? Siz verimlilik gördünüz mü? Performansın tavan yaptığını gördünüz mü? Intel şu an kısmi bir döngü içinde. Kalkıp 15. Nesil çıkarıp rakip olabileceğini düşünemezsiniz. Kademe kademe bir şeyler sunmak zorunda. İşte 11. Nesil'deki kum israfı mevzusunu 14. Nesil'de yeniden yaptılar.

3D bellek ile aradaki farkı kapatıyor aslında, güzel bir teknoloji ama elimde kalan 3 tane Ryzen 7 5800x3D den sonra istediği kadar güze olsun soğudum.

Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız.
"Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız." Siz daha Intel'in dengesizlik sorunlarını, aşırı sıcaklıklarını, hissedarlarının davalarını bilmezken bana diyorsunuz "Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız." Gülünesi birisiniz.

Ayrıca, dengesizlik sorunları, boştayken 60 dereceye çıkmasını lütfen unutmayın artık. Ben normalde Intel' i AMD'den daha çok seviyorum ama gerçeği kabullenmek bu kadar zor olmamalı.
Boştayken 30 derecelerde takılıyor bende, amd nin hakkı verilmesi gereken yerde veririm, iyi derim.
Tekrar ediyorum 15. nesil çıkınca bu kıyaslamayı yapalım o zaman hakkını verelim,

Bozuk dediğiniz işlemci çoğu yerde amd nin önünde kalıyor sağlam olsa ne olur merak ediyorum :)

En azından @247305'in dediği tamamen saçmalık. 7800x3D i9 14900K'den daha iyi.

Aksini söylemedim. Kendimde 7800x3D kullanıyorum. 9950X sadece abartılmış 14900K'yı geçecek ama %40 geçecek kadar güçlü olacağını düşünmüyorum.

06:58 i açın aynısını diyebilecek misiniz bakalım,

Oradan bi dakika seçerek olmuyor bu işler, dediğim gibi 14. nesilin karşılığı amd tarafında 7. nesil, 9. nesil ile kıyaslama yapılmaz.

İntel 15. nesili çıkardıktan sonra bu kıyaslamalar yapılabilir.
Dostum haklısınız, 9. Nesil amdnin rakibi 15. İntelde. Şimdi gidip 15900 ile R9 7900 karşılaştırılamaz belki evet. Ama bu fanboyluk niye?

"Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız." Siz daha Intel'in dengesizlik sorunlarını, aşırı sıcaklıklarını, hissedarlarının davalarını bilmezken bana diyorsunuz "Araştırma yapmayı bilmediğiniz için neden güvenilir dediğimi bile anlamamışsınız." Gülünesi birisiniz.
İntel kullanıyorum, sorunlar olduğunu biliyorum ben karşılaşmadım, başkası beni ilgilendirmez elimde olmayan bir mal ile övünmem.

i7 14700KF ile i9 14900KF arasında çok fazla bir fark görmedim diye iade ettim, 15. nesili bekliyorum.

1723375892160.png

Boştayken 30 derecelerde takılıyor bende, amd nin hakkı verilmesi gereken yerde veririm, iyi derim.
Tekrar ediyorum 15. nesil çıkınca bu kıyaslamayı yapalım o zaman hakkını verelim,

Bozuk dediğiniz işlemci çoğu yerde amd nin önünde kalıyor sağlam olsa ne olur merak ediyorum :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum haklısınız, 9. Nesil amdnin rakibi 15. İntelde. Şimdi gidip 15900 ile R9 7900 karşılaştırılamaz belki evet. Ama bu fanboyluk niye?
Fanboyluk değil En başta şakasına geldim dedim, arkadaşlar hala yanlış nesilleri karşılaştırıyor,

Ben sadece AMD yi sürekli bende arıza yaptığı için tercih etmiyorum, intel ve amd ye rakip başka bir firma çıkarsa değerlendiririm.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı