AMD Kampanyasından Yararlanamıyorum

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar dün Vatan'dan Asus ROG STRİX RX 570 4GB almış bulunmaktayım. AMD'nin bir kampanyası olduğunu öğrendim, kampanya şu şekilde;
WhatsApp Image 2019-05-27 at 22.46.07.jpeg

Bu kampanya göre bu oyunlardan birini veya ikisinde bana kodlarının verilmesi gerek. Dün bu kampanyanın detaylarını Vatan'da çalışan arkadaştan aldım kampanyooyun@vatanbilgisayar.com mail adresine gerekli bilgilerle mail atmam istendi, attım ama atmama rağmen hayla bir cevap yok, kod için başka başvurabileceğim yerler var mı acaba?

Ne zaman mail attınız ? 1-2 gün içinde cevap gelmez ise Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat kontrol etsinler.

Arkadaşlar dün Vatan'dan Asus ROG STRİX RX 570 4GB almış bulunmaktayım. AMD'nin bir kampanyası olduğunu öğrendim, kampanya şu şekilde;Eki Görüntüle 398583
Bu kampanya göre bu oyunlardan birini veya ikisinde bana kodlarının verilmesi gerek. Dün bu kampanyanın detaylarını Vatan'da çalışan arkadaştan aldım kampanyooyun@vatanbilgisayar.com mail adresine gerekli bilgilerle mail atmam istendi, attım ama atmama rağmen hayla bir cevap yok, kod için başka başvurabileceğim yerler var mı acaba?
Geri dönüş yapmaları bir kaç gün sürebiliyor. İlla ki dönüş yaparlar, merak etme.

Geri dönüş yapmaları bir kaç gün sürebiliyor. İlla ki dönüş yaparlar, merak etme.
Ne zaman mail attınız ? 1-2 gün içinde cevap gelmez ise Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat kontrol etsinler.
Arkadaşlar dün değil ondan önceki gün attım mailimi, hayla cevap yok ben vatanı arayacağım.

Yoğunluktan ötürü 72 Saat içerisinde döneceklerdir. Sistemleri yoğunsa geri dönüşler uzun olabilir. KDV indiriminden aldıysanız, sadece siz değil, diğer müşterilerde bekliyor olabilir.

Bende aynı durumdan dolayı aradığım zaman dönüş yaparlar yoğun oldukları için bakamamışlardır demişlerdi. Yine de ara tabii ki en garanti iş.
Aradımda şu destek için şurayı tuşlayınız felan dedi. Yok iade işlemi felan benim işlemim hangi bölüme girdiğini bilmediğim için kapattım. Şimdi AMD Rewards'a destek atıyorum.
Yoğunluktan ötürü 72 Saat içerisinde döneceklerdir. Sistemleri yoğunsa geri dönüşler uzun olabilir. KDV indiriminden aldıysanız, sadece siz değil, diğer müşterilerde bekliyor olabilir.
İki tarafada yazdım, hem VATAN'a, hemde AMD Rewards'a.

Son düzenleme:
Aradımda şu destek için şurayı tuşlayınız felan dedi. Yok iade işlemi felan benim işlemim hangi bölüme girdiğini bilmediğim için kapattım. Şimdi AMD Rewards'a destek atıyorum.

İki tarafada yazdım, hem VATAN'a, hemde AMD Rewards'a.
AMD Reward's o konu hakkında birşey yapamaz. Şu an herşey Vatan'a bağlı. Key yollamama gibi huyları yok. Dediğim gibi uzun sürebiliyor bazen. 1 haftayı bile bulabilir. Ama işin sonunda atıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı