AMD mi daha kaliteli, yoksa NVIDIA mı?

Şuraya bak herkes kafasına göre yorum yapıyor, kimisi sırf fanboyluktan kimisi bilgisizlikten. .
Sen şimdi farklı bir yorum yazdığını mı düşünüyorsun?
İstersen yazdıklarınla yazılanları bi karşılaştır.:D

Şu 0.5 olayı da pek bi meşhur olmuş, ağzı olanı konuşturuyor...
 
NVİDİA güncellemeleri AMD'ye kıyasla daha çabuk yapıyor. Fakat NVİDİA'ya yaptığı ayrım için sabahtan beri küfür ediyorum. Sırf ekran kartını başka bir mağazadan aldığım için Witcher 3 vermiyorlar.
 
AMD hem yeni işlemcileri üzerinde çalışıyor hem yeni ekran kartları için ikisi varken güncelleme çıkartmak biraz zor olabilir bir de bu açıdan bakmak lazım.
 
Günümüzde AMD daha iyi gibi gözüküyor ama nvidia ' nın mekanik teknolojileri gayet verimli performans veriyor. Ayrıca birçok oyun nvidia'yı destekliyor usiboft , rockstar gibi.
 
Her zaman olduğu gibi, bu konu da aldı başını kuzey'e doğru gidiyor, birazdan denize düşüp boğulacak (kilitlenecek):D

Arkadaşlar, konu başlığı "AMD'mi Daha Kaliteli Yoksa NVİDİA mı" diye atılmış. Konuya gelen cevapların % 90'ı gibi Nvidia'nın daha kaliteli olduğunu gösteriyor ki zaten öyle.

Konu içeriği ise "GTX 970 mi alsam yoksa R9 290x mi alsam" diyor. Konu içeriğine gelen cevapların coğu da "ister güç tüketimi ister yeni teknoloji ve performas açısında 970'i önermiş. Yani burada AMD'yi kötülemek skonusu olmamış, değil.
 
Sen şimdi farklı bir yorum yazdığını mı düşünüyorsun?
İstersen yazdıklarınla yazılanları bi karşılaştır.:D

Şu 0.5 olayı da pek bi meşhur olmuş, ağzı olanı konuşturuyor...
Niye o 0.5 olayı AMD yapsa ne olurdu düşünemiyorum. Sürücü çıkarmıyor diye laf atanlar o olay olsa AMD'yi yerin dibine sokar. Buraya gelenlerin çoğu fanboyluk yapıyor yani sırf adı var diye birisi çok ısınıyor diyor diğeri sürücü çıkarmıyor diyor AMD hem işlemci hem ekran kartı çıkarmasa birisini üretmeyi durdursa Intel ile Nvidia kaz gibi yolar emin olun o yüzden ikisinide çıkarması bizim için iyi rekabet olduğu sürece.
 
@Because Im Batman, 0.5 olayı Nvidia'yı yeterince yerin dibine sokmadığını mı düşünüyorsunuz?

Ancak ne var ki kart ona rağmen olağanüstü performas sergiliyor(y) Kartın fiyatına ve performasına baktığımızda o 0.5 olayının çok da önemli olmadığını görüyoruz.

"Kaz gibi yolunma" olayında hem fikiriz, zaten bunu önceki mesajlarımda da belirtmiştim.:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yerin dibine sokmadı demiyorum. AMD yapsa fanboylar gelir AMD'yi piyasadan siler o derece fanboyluk var. Ben hala R9 290'nın yerine GTX 970 öneririm çünkü performansı ve mimarisi yeni. Nvidia kartı 3.5 GB olarak satsaydı kimsenin sesi bile çıkmayacaktı pazarlama taktiği olabilir ama böyle insanları kandırarak 4GB söyleyip 3.5 GB çıkması insanın zoruna gider. Eğer AMD R9 300 serisinde birşeyler yaparsa rekabet artıcağı için fiyatlarda düşücektir bu tüketicilerin işine gelir o yüzden her zaman söylediğim gibi ne kadar rekabet o kadar düşük fiyat.
 
AMD sürücüleri geç çıkartıyor. Ben aslında nvidia alacaktım. Baktım fiyatlarına çok pahalı ne yapayım bende AMD aldım. Ama ekran kartıma 2-3 ayda bir sürücü geliyor buda benim canımı çok sıkıyor. Nvidia oyun çıkar çıkmaz sürücü yayınlıyor. Vallahi bazen nvidia kart kullananları kıskanıyorum. Şu sürücüler yüzünden nvidia. Takmışsınız 0.5'lik kısıma ne var bunda? Zaten 2 yıl sonra kartı değiştireceksiniz. Unutun o 0.5'lik kısımı. Ben hep AMD kart kullandım hiç nvidia kullanmadım. Sen oyunmu oynayacaksın sürücü desteğimi istiyorsun o zaman cevap nvidia. Fanboy değilim gerçekler bunlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı