AMD mi Intel mi?

Yeter artık şu konulardan bıktım model karşılaştırın sizin sordugunuz soruya cevap vereyim mi
Intel Core i9 10900K > AMD Ryzen 3 1200.
AMD Ryzen 9 3950X >Intel Core i3-9100F.

Eki Görüntüle 683839

Bütçenizi belirtin, ona göre eksilerini ve artılarını söyleyelim. "Kesinlikle X üstündür!" diye bir şey yok şu an.
Arkadaş çok haklı eskiden AMD çok çekirdek veriyor Intelin tek çekirdek performansı iyiydi şimdi ise nereydese eşit gibiler ama amdnin bir 7nm üstünlüğü var şuanlik.

Konuda yer kaplamaması için yarısını sildim, forum bunlarla dolu istediğinizi seçip bakabilirsiniz. 😡

Ama gerçekten sıktı artık. Google'a girin, "AMD vs Intel Technopat Sosyal" yazın, okuyun. Ne var ki bu kadar zor anlamadım. Alt üstü bir konuya girip mesaj okuyacaksınız. Hayır şakasına mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse komik değil.

Bir de başka konularda birisi AMD diyor birisi Intel diyorsunuz. Ne desinler hocam? İki seçenek sunulmuş insanlar da fikirlerini belirtiyorlar. AMD vs Intel sorusuna "NVIDIA" mı desinler anlamadım ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı