- Katılım
- 13 Nisan 2017
- Mesajlar
- 1.495
- Makaleler
- 34
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Ryzen'i yapan adam Jim Keller, bence tamamen AMD'nin hatası.Yazılım önemli ama ürün sınırı bir yere kadarsa yazılım ne yapsın. Yazılım demek iyileştirmedir sonuçta. Nvidia bu işi iyi yapıyor. Ama ürününü de güçlü yapıyor ve iyileştiriyor. AMD'nin çıkardığı ürünler hep bir adım geriyi takip ederek geliyor. Bence hiçbir zaman öncü bir firma olamayacaklar gibi.
Ünlü bir adam: (Adını hatırlamıyorum kusura bakmayın) İleride işlemcileri hem çok geliştiremeyecekler hem de Moore yasası durma noktasına geliyor.
1NM'den sonra transistörler elektriği verirken hata veriyorlar.
Jensen Huang: (Nvidia'nın sahibi) Artık çok geliştiremeyeceğiz çünkü Moore kanunu artık işlemiyor.
Zaten Huang: ''AMD'nin Radeon 7'si için yaptıkları mantıklı değil'' dedi. Bence 7NM olduğu için dedi. AMD cidden pazar için geleceğini riske atmış oluyor.
Belki de Nvidia ekran kartının işlemci boyutunu arttırıp refresh yapabilir. Nvidia 10NM GPU da getirebilir.