AMD Navi 2X, RTX 2080 Ti’dan Yüzde 50 Daha Güçlü Olabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Navi 2x

Navi 2X olarak da adlandırılan AMD Big Navi GPU, söylentilere göre iki ayrı kümeden oluşacak ve 72 SM ile gelecek. Böylece mevcut RTX 2080 Ti’a %40 ve hatta %50’ye kadar ...

Devamı: AMD Navi 2X, RTX 2080 Ti’dan Yüzde 50 Daha Güçlü Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Dedikleri gibiyse artık Nvidia'ya da tam kafa tutabilecek hale gelmiş demektir. Şahsen AMD ekran kartlarına daha sıcak bakıyorum, fanboyluk değil. Gerek oynadığım oyunlardaki optimizasyonu, gerekse saf güç olarak benim işime yaraması çok iyi bir şey. Umarım 3080 gibi bir kartın rakibi olur ve fiyatı ondan gözle görülür derecede düşük olur, lakin Nvidia ile benzer olur ise işte o zaman tercih eder miyim bilemem.

Navi 2x

Navi 2X olarak da adlandırılan AMD Big Navi GPU, söylentilere göre iki ayrı kümeden oluşacak ve 72 sm ile gelecek. Böylece mevcut RTX 2080 Ti’a %40 ve hatta %50’ye kadar ...

Devamı: AMD Navi 2X, RTX 2080 Ti’dan Yüzde 50 Daha Güçlü Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ben bu konuyu uzun süre biriyle tartışmıştım.
AMD en iyisinede oynayacak ama 3060 ve 3080'i onlarda bizim gibi bekliyor diye duy sesimi kardo.
@alihanvardertyok
Başkan duy sesimi sana demiştim AMD'de RTX 3060 ve 3080 bekliyor diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı