AMD neden mi kalitesiz?

Siz hangi üreticiyi tercih edersiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    135
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de fazla para harcamak istemediğim için RX 590 almıştım 1300 liraya çünkü o dönem NVidia muadili olan 1660; 1600-1700 liradan satılıyordu. Forumlarda RX 5xx serisi ile ilgili sıkıntılar çok vardı o dönem ama ben yine de AMD Radeon aldım. İyi ki de almışım, 9 aydır bir sıkıntı çıkarmadı ve performansını da beğeniyorum. Sıcaklık konusunda ise ekran kartında hiç sıkıntım yok ama işlemcim biraz fazla ısınıyor onun için de iyi bir termal macun ve soğutucu alacağım.
Sıradaki sistemim ne olur hiç kestiremiyorum zaten en az 5 sene daha kullanırım bunu :d
Dönemin şartlarında hangisi daha uygunsa büyük ihtimalle o markayı tercih edeceğim, hiçbir zaman marka takıntım olmadı çünkü.

980 Ti'ın da ömrü az oldu hocam. DX 12'de dökülüyor. Bir de dünyanın parasını vermişlerdi zamanında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar güç çeken bir karta fatboy yaparsan böyle olur. Kasan mesh değilse ve undervolt yapmayı bilmiyorsan almaman gerekiyordu. Senin hatan. Pulse modeli bile 77 dereceyi görürken nedir bu özgüven?

Kasam mesh 4 adet fanlı ayrıca undervolt yapmayı biliyorum :) XFX RX 590 modeli sağ olsun birçok şeyi öğrenmemi sağladı. Ben zaten ısınma sorunu geçtim zaten ısınma sorunu olan bir model olduğunu araştırıp öğrendim aldıktan sonra. İlk başta yazılımsal sıkıntı yaşadım siyah ekran, WattMan hatası gibi. Ha bu hataları çözdüm, undervolt yaptım, MHz güç limiti biraz düşürdüm şu an en fazla 77-79 derece arasını görüyor. Şimdi biz bu kartları sıkıntı yaşamak için mi alıyoruz?

980 Ti'ın da ömrü az oldu hocam. DX 12'de dökülüyor. Bir de dünyanın parasını vermişlerdi zamanında.

Hocam ben de az para vermedim bak şu an hiç kullanamıyorum. En azından 1070'den bir tık iyi 1070 Ti denginde ve çok daha iyi overclock oluyordu. Hep AMD aldığım için ve en son 7950'de sorun yaşamadığım için almıştım. Bir ihtimal düzelmiştir diye.

Kasam mesh 4 adet fanlı ayrıca undervolt yapmayı biliyorum :) XFX RX 590 modeli sağolsun birçok şeyi öğrenmemi sağladı. Ben zaten ısınma sorunu geçtim zaten ısınma sorunu olan bir model olduğunu araştırıp öğrendim aldıktan sonra. İlk başta yazılımsal sıkıntı yaşadım siyah ekran, wattman hatası gibi. Ha bu hataları çözdüm, undervolt yaptım, mhz güç limiti biraz düşürdüm şuan en fazla 77-79 derece arasını görüyor. Şimdi biz bu kartları sıkıntı yaşamak için mi alıyoruz?
Bu AMD'nin değil XFX'in suçu. Nitro+ alanların büyük çoğunluğu memnunken her hafta XFX Fatboy hakkında konu görüyorum.

Bu AMD'nin değil XFX'in suçu. Nitro+ alanların büyük çoğunluğu memnunken her hafta XFX Fatboy hakkında konu görüyorum.
Evet ısınma konusunda XFX markası berbat bir iş çıkarmış bunu dile getirince XFX markasını babası gibi savunanlar tarafından linç yiyoruz. Wattman ve siyah ekran hataları da XFX'in suçu mu? Bu yazılımsal sıkıntıları dile getirince AMD kartları savunanlardan linç yiyoruz anlamadım :D Ha bu arada ben hiçbir markayı kötülemiyorum ve körü körüne savunmuyorum. Sanki babamın şirketi banane. İsteyen istediği markayı tercih edebilir umrumda değil. Ben sadece kullanıcı olarak yorum yapıyorum o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı