AMD R5 2600 overclok yapmak

miko09

Decapat
İşlemci: AMD R5 2600 anakart: B450M PRO M.2 V2 ekran: RTX2060 Ventus RAM: 16 GB 3200MHz.

Stok fanı yerinden söküp Cooler Master sıvı soğutucu aldım. Bir de ne görüyüm işlemcim boşta 30 yükte 60 görüyor. Dedim neden overclock yap mıyım? Sonra düşündüm neden yapmadığımı çünkü ben sadece kelime anlamı olarak biliyorum. Teknik kısmı zerre yok. Kısacası işlemcimi 4.2 hızına çıkaracak babayiğit bir müslüman aranıyor:)

Prime95 ile 15 dk teste soktum:

Dosya Ekleri

• 1574610759876.png
    1574610759876.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: AMD R5 2600 anakart: B450M PRO M.2 V2 ekran: RTX2060 Ventus RAM: 16 GB 3200MHz.

Stok fanı yerinden söküp Cooler Master sıvı soğutucu aldım. Bir de ne görüyüm işlemcim boşta 30 yükte 60 görüyor. Dedim neden overclock yap mıyım? Sonra düşündüm neden yapmadığımı çünkü ben sadece kelime anlamı olarak biliyorum. Teknik kısmı zerre yok. Kısacası işlemcimi 4.2 hızına çıkaracak babayiğit bir müslüman aranıyor:)

Prime95 ile 15 dk teste soktum:
Nasıl 60 dereceye kadar çıkabiliyor işlemciniz ?

Hem de fazlasıyla ben stock olmayan bir işlemci soğutucusu ile 15 dakika yük altında en fazla 50 dereceyi görüyorum
Benimde islemcim overclocklu ve kule tipi işlemci fani ile kullaniyorum tek fanlı ve en fazla 50 derece goruyorum. Ya sıvı soğutucu tahliyesinde sorun var ya da oturtamamış.

Benimde islemcim overclocklu ve kule tipi işlemci fani ile kullaniyorum tek fanlı ve en fazla 50 derece goruyorum. Ya sıvı soğutucu tahliyesinde sorun var ya da oturtamamış.
Oturmamış diyorsunuz ama stock fan ile boşta 45 derece idi. Şu an 30. Allah aşkına siz kasanın içine buz falan mı koyuyonuz. Değerler normalin bayağı baya üstünde. RDR 2 de Max 40 dereceyi görüyorum. High'ta

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı