AMD Radeon HD 4350 overclock

636-636 yaptım ikisini, FPS artışları söyle oldu.
Sleeping dogs: 19'dan 40'a.
Hot pursuit: 48'den 57'ye.
Driver: San francisco: 45'den 65'e.
Most Wanted (2012): 20'den 25'e.
Burnout paradise: 60'dan 60'a (bazen FPS düşüyordu o durum düzeldi)
Bu kadar hatırladıklarım, ama siz benim değerleri yapmayın.
Ekran kartlarımız aynı değil.

Tamam sadece sordum bende bellek hızını 440 yaptım ama işte o zaman işler tırtlaştı. Normal hızı 400 MHz.

Ona siz bakmalısınız, ben garanti veremem. Eğer aynı kart olsaydı benim ayarlarımı yapabilirdiniz, ama HD4350 var sizde. Maalesef siz gözlemleyeceksiniz.

Bende denedim bir şey olmadı ama gerçekten bir şey olacak diye korkuyorum (diyeceksiniz şimdi yapma o zaman ama yaparsam performans artacak zaten R7 240 alacağım boş ver) 615'e 415 yaptım bir şey olmadı ama artırınca sıkıntı çıktı bir de hangisi daha önemli işlemcimi bellek MHz'si mi onu derseniz mutlu olurum.

İşlemci daha fazla kazandırıyor. Bellek hızı'da sağlar ama az.

Son kez bir şey soracağım siz dediniz ya mavi ekran alırsan 5 düşür diye ben düşürdüm ama düzelmedi PC'yi yeniden başlattım hatta FPS artıyor mu diye test ediyordum GTA 5'te ben 19 FPS alıyordum oyun arkada açıkkan MSI Afterburner'den biraz artırdım değerleri ve öyle mavi ekran oldu sonra azaltıp yeniden başlattım PC'yi öyle düzeldi kanka.
Son kez bir şey soracağım siz dediniz ya mavi ekran alırsan 5 düşür diye ben düşürdüm ama düzelmedi PC'yi yeniden başlattım hatta FPS artıyor mu diye test ediyordum GTA 5'te ben 19 FPS alıyordum oyun arkada açıkkan MSI Afterburner'den biraz artırdım değerleri ve öyle mavi ekran oldu sonra azaltıp yeniden başlattım PC'yi öyle düzeldi kanka.

Ama hakkını vereyim GTA 5'te 22 FPS'i gördüm bugünlerde nasipmiş :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı