Çözüldü AMD Radeon (TM) Graphics hangi ekran kartı oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Laptopum dahili ama dahili olduğu için hangi ekran kartı modelinin olduğunu bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Laptopun 8 GB RAM'i var ve ekran kartından 2 GB gidiyor sanırım. Ekran kartımı nasıl öğreneceğim yoksa AMD Radeon (tm) Graphics diye duracak mı? DxDiag ve aygıt yöneticisnden baktım orada da aynı yazıyor.

Çözüm

Ekran kartı işlemcinize dahil olduğu için gözükmüyor hocam yüksek ihtimal; işlemcinize tanımlı ekran kartı da Radeon Vega 3. Yukarıda da yazıyor zaten.

Buldum sanırım Vega 3 Graphics.
Aynen, zaten kendiniz bulmuşsunuz hocam.
Arama çubuğuna dxdiag yazarsanız ekran kartı modelini görebilirsiniz hocam. Daha sonrasında o modeli AMD'nin sitesinden aratarak sürücünüzü de indirebilirsiniz.
dxdiag yazdım zaten ve AMD'nin sitesindede yok

DxDiag'ta çıkan bu aygıt yöneticisindede aynısı.

Dosya Ekleri

• fotoğraf.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 335
Haklısınız, özür diliyorum hocam.

Hocam o zaman laptopun modelini internette aratırsanız markanın tanıtım sitesi vs. illaki çıkar, oradan da bulabilirsiniz.

Size atayım modelini: Lenovo V15 ADA 82C7000TTX Ryzen 3 3250U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yine orada Radeon Graphics çıkıyor.

İşlemci ekran kartı modeli olabilir mi mesela işlemcim R3 3250U ekran kartım R3 3250U Graphics diye bir şeyler varmış ama emin olamadım sanki.

Son düzenleme:

Ekran kartı işlemcinize dahil olduğu için gözükmüyor hocam yüksek ihtimal; işlemcinize tanımlı ekran kartı da Radeon Vega 3. Yukarıda da yazıyor zaten.

Aynen, zaten kendiniz bulmuşsunuz hocam.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…