AMD RSR TEST - A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik RSR test

Turquoise Blue

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar dün A Plague Tale Requem RX 6600 testini paylaşmıştım. Bugünde yine AMD RX 6600 ile RSR kullanarak test videosu paylaşıyorum. Oyun RSR ile 1366x768 çözünürlükten 1920x1080'e upscale edildi ayarlar Ultra. Videoyu kalitesi çok bozulmasın diye 2K upload ettim ama yine de YouTube kaliteyi düşürmüş maalesef. RSR ile FPS kazanımı gerçekten söz konusu. FSR henüz resmi olarak çıkmadığı için alternatif olarak kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Resmi olmasa da FSR modu çıktı diye biliyorum RSR yerine kullanılabilir, bir de onunla test yapma şansınız var mı?

Onun testini de yaptım o daha iyi görsel olarak. Yine onda da çok inişli çıkışlı FPS durumları var maalesef. Kayıt alıp göstereyim bir aksilik olmazsa.

Resmi olmasa da FSR modu çıktı diye biliyorum RSR yerine kullanılabilir, bir de onla test yapma şansınız var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Onun testini de yaptım o daha iyi görsel olarak. Yine onda da çok inişli çıkışlı FPS durumları var maalesef. Kayıt alıp göstereyim bir aksilik olmazsa.

Çok teşekkür ederim hocam😍

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı