- Makaleler
- 1
Sorunları vs. kullananlar paylaşabilir mi? Sadece kullananlar lütfen! Tartışma lütfen yapmayalım, yeni alacaklar için güzel bir konu olsun.
Aynı karta sahibim. Hiç bir zaman 2400 RPM veya 75 görmedim 1700-1800 geçmiyor fanlar. Sorun sizden kaynaklı ozaman?Wattman sorunu denen lanet bir sorun var, evet herkeste olmuyor ama denk gelme ihtimali bir hayli yüksek. Coil Whine olabiliyor bu da herkeste olmuyor ama gelebilir yani belli olmaz, şimdi böyle yazdım diye NVIDIA'da Coil Whine yok demişim gibi bir anlam çıkartıp benle laf dalaşına girmeye çalışanlar olacaktır. Isınma sorunu var, benim kullandığım RX590 Special Edition'da kart en serin 75 genellikle 80 derece civarında çalışıyordu. Kartın fanları 2500 RPM gibi uçuk hızlarda dönüyordu, 1800 RPM'lere kendim çektiğim zaman kart bu sefer daha fazla ısınıyordu tam bir kanser.
Kasa havalandırması kötü ise ondan kaynaklıdır. Herkes etki eden faktörleri düşünmeden sallamayı seviyor biliyorsunuz.Aynı karta sahibim. Hiç bir zaman 2400 RPM veya 75 görmedim 1700-1800 geçmiyor fanlar. Sorun sizden kaynaklı ozaman?
Kasam Corsair Carbide spec 05. Kasa hava alacağı bir yerde duruyor. Delil sunabilirim buraya. Kimsenin birşey salladığı felan yok.1.5 Sene RX560 Rog Strix modelini kullandım. Tam yükte 65 Dereceyi geçmiyordu kart. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Kasa havalandırması kötü ise ondan kaynaklıdır. Herkes etki eden faktörleri düşünmeden sallamayı seviyor biliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.