- Makaleler
- 1
Sorunları vs. kullananlar paylaşabilir mi? Sadece kullananlar lütfen! Tartışma lütfen yapmayalım, yeni alacaklar için güzel bir konu olsun.
Hani havadan kuveyt dinarı yağsa benim başıma nijerya parası düşer o kadar şanssız bir insanım ben.Umarım şanslı bir insan olursunuz.
Peki ryzen 5 2600'ın 70 derece de çalışması ekran kartına zarar verir mi ? Kasamın hava akışı kötü acaba kablolama yaptıktan sonra sıcaklık düşer mi ?75 derece GPU için fazla rakamlar değil. Önemli olan sorun yaşamamanız. Ekran kartının bu sıcaklıklarda çalışması ekran kartına herhangi bir zarar vermez.
Teşekkürler cevap için.Kablolama yaptıktan sonra sıcaklığın max 5 derece düşmesini bekliyorum.Hayır zarar vermez. Hava akışı iyi olursa sıcaklıklar biraz daha düşebilir elbet. CPU sıcaklığı ile ekran kartı sıcaklığın bir alakası yok.
Kartı neredeyse 2 haftadır kullanıyorum.Allaha şükür wattman hatasına rastlamadım.Bundan sonra da rastlamam diye düşünüyorum.Etki edecektir biraz, tabii her kasanında hava soğutması bir değildir. Kartında herhangi bir sorun yok değil mi? Sıcaklıkların bu değerlerde seyretmesini sorun olarak aktaranları dikkate almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.