AMD RX 500 Serisi Sorunları

Etki edecektir biraz, tabii her kasanında hava soğutması bir değildir. Kartında herhangi bir sorun yok değil mi? Sıcaklıkların bu değerlerde seyretmesini sorun olarak aktaranları dikkate almayın.

Etki edecektir biraz, tabii her kasanında hava soğutması bir değildir. Kartında herhangi bir sorun yok değil mi? Sıcaklıkların bu değerlerde seyretmesini sorun olarak aktaranları dikkate almayın.
Kartı neredeyse 2 haftadır kullanıyorum.Allaha şükür wattman hatasına rastlamadım.Bundan sonra da rastlamam diye düşünüyorum.
Kasamda 2 üst fan,1 egzoz fanı ve 1 soğutucu fan var.

Arkadaşlar bilgisayarim oyun esnasinda reset atip kapanıyor ve tekrar aciliyor. Böyle bir sıkıntı yasayan var mı. Hiç adetim olmadığı halde bilgisayarcıya bıraktım baksın diye bugün. Islemciden yada ekran kartından mı anlamak için. R9 380 4 gb kullandım 3 yıl hediye rx 580 8 gb geldi sorun yaşadım. Islemcininde sıvı soğutması pompadan ses yaptığı için hava sogutma alıp takmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı