AMD RX 500 Serisi Sorunları

Yok bende çöp dediniz demedim ama başkalarına göre sorun kesinlikle, katiyen ekran kartında değil. Sanarsınız kanunlarda yeri var. ''AMD Ekran kartları'nın bozuk, arızalı olduğu söylenemez, iddia edilemez, söylenmesi teklif dahi edilemez''
Ekran kartı kargonuz sağlammıydı ?Büyük ihtimalle kargo esnasın da hasar görmüş olabilir.Gerçekten şanssızsınız.Üzüldüm size.

Aşağı yukarı sistemimiz aynı şimdi bir size bakın bir bana bakın. Bu teknoloji şans işide hep kabaklar bizemi geliyor be kardeşim?

ROG STRIX gibi bir soğutmayla, MB511 gibi bir kasayla 75 derece alıyorsunuz. Benim demek istediğim şey bu işte, bu kartlar ısınıyor ve bu sıcaklık değerleri normal karşılanıyor. Hadi ısınmayıda geçtim şu wattman sorunu olmasın gene tamam sadece o sorunda olmasa birşey demiyicem artık. İade için servise yolladım umarım iade çıkar. İnsanları mal yerine koyup ''Cihazda arıza tespit edilemedi'' diyerek geri göndermeye bayılıyor servisler mâlum.
evet haklısınız amd ekran kartları biraz sıcak çalışıyor.

1576961337862.png
1576961352745.png

6 ay civarıdır kullanıyorum. Tek bir sorun yaşamadım.

Evet haklısınız amd ekran kartları biraz sıcak çalışıyor.
AMD ekran kartı ile ilgisi yok. TDP bellirdir. Üretici ortaya çıkan güç sebebiyle onu soğutabilecek kaliteli blok ve fan koymadığı için sıcaklıklar yüksek çıkar. Benim 250W güç çeken ekran kartım MSI 2060 Gaming'ten serin çalışıyor. (TDP yarısı sayılır)
Bende aynısını kullanıyorum.Max kaç derece gördünüz ?
OCCT 3D testinde auto fan ayarlarında kartı 75 gördürtmüyor. Fan hızı %65'i geçmiyor ve +%50 güç sınırı açık iken yaptım testi. Ortalama 240-260W güç çekti. Normal oyunlarda asla 60 derece görmedim.

Ekran kartı kargonuz sağlammıydı ?Büyük ihtimalle kargo esnasın da hasar görmüş olabilir.Gerçekten şanssızsınız.Üzüldüm size.
1.5 Metre balonlu naylona sardım. Mesaj attım 1 ay sonunda size kargom nihayet ulaşmış sanırım diye, olumlu cevap yazdılar kartınızın arıza tespit işlemleri tamamlandı ve sevkini gerçekleştirdik dediler başka bir yere bilmiyorum artık ne olacağını. Kargolamaya gittim son 10 dakika kala ''Sistem kapandı'' diye birşey uydurmuşlar hepsinde aynı laf. Neyse ulan dedim ara tatilde kargolarız, ara tatil geldi PTT'ye geldim sıra bekledim biraz zor bela kargoladım, allahın cezası kargo Cumartesi günü dağıtıma çıkmış o günde teknik servis kapalı hadi bakalım. Kargo bana geri gelmesin alıcı bulunamadı diye gittim PTT'ye indim tekrar dağıtıma çıksın diye talimat vermeye, ''Sistem kapandı'' dediler gene o kadar sıra bekledim allahın cezası sistem kapanmışmış. Sabahın köründe okula giderken uğradım talimatı verdim, son okul harçlığımıda talimat parası 7 TL olarak verdim o gün aç kaldım. Talimatın verilmesi ayrı, etiketin oluşturulması ayrı, kargonun tekrar dağıtım merkezine gitmesi ayrı zaman aldı zaten hayatımda bu kadar yavaş ve leş çalışan bir kargo firması görmedim. 2 Aralık'ta kargo dağıtım merkezine geldi, dağıtıma 17'sinde çıktı. Telefonla arıyorum, internetten şikayet yolluyorum kargo dağıtıma çıkmıyor diye, cevabın gelmeside 8 gün sürdü, cevapları şu ''Yoğunuz'', gittim şikayetvar sitesinde şikayet oluşturdum, ağzıma geleni söyledim ertesi gün kargo dağıtıma çıktı ve teslim edildi. Her işim ters gidiyor kardeşim benim her işim. Ben gusül abdesti alsam benim cenabetliğim gene geçmez öyle bir insanım ben o kadar şanssızım. 1000 ürünün 1'i arızalıysa o 1 ürün kesin bana gelir. Şimdi ben buraya yazıyorum, bu kart bana geri gelecek bir sorun çıkmadı diye. Ben şanssızımya hani kesin kartta sorun yoktur benim gönderdiğim kanıtlı videoda yalandır.

1.5 Metre balonlu naylona sardım. Mesaj attım 1 ay sonunda size kargom nihayet ulaşmış sanırım diye, olumlu cevap yazdılar kartınızın arıza tespit işlemleri tamamlandı ve sevkini gerçekleştirdik dediler başka bir yere bilmiyorum artık ne olacağını. Kargolamaya gittim son 10 dakika kala ''Sistem kapandı'' diye birşey uydurmuşlar hepsinde aynı laf. Neyse ulan dedim ara tatilde kargolarız, ara tatil geldi PTT'ye geldim sıra bekledim biraz zor bela kargoladım, allahın cezası kargo Cumartesi günü dağıtıma çıkmış o günde teknik servis kapalı hadi bakalım. Kargo bana geri gelmesin alıcı bulunamadı diye gittim PTT'ye indim tekrar dağıtıma çıksın diye talimat vermeye, ''Sistem kapandı'' dediler gene o kadar sıra bekledim allahın cezası sistem kapanmışmış. Sabahın köründe okula giderken uğradım talimatı verdim, son okul harçlığımıda talimat parası 7 TL olarak verdim o gün aç kaldım. Talimatın verilmesi ayrı, etiketin oluşturulması ayrı, kargonun tekrar dağıtım merkezine gitmesi ayrı zaman aldı zaten hayatımda bu kadar yavaş ve leş çalışan bir kargo firması görmedim. 2 Aralık'ta kargo dağıtım merkezine geldi, dağıtıma 17'sinde çıktı. Telefonla arıyorum, internetten şikayet yolluyorum kargo dağıtıma çıkmıyor diye, cevabın gelmeside 8 gün sürdü, cevapları şu ''Yoğunuz'', gittim şikayetvar sitesinde şikayet oluşturdum, ağzıma geleni söyledim ertesi gün kargo dağıtıma çıktı ve teslim edildi. Her işim ters gidiyor kardeşim benim her işim. Ben gusül abdesti alsam benim cenabetliğim gene geçmez öyle bir insanım ben o kadar şanssızım. 1000 ürünün 1'i arızalıysa o 1 ürün kesin bana gelir. Şimdi ben buraya yazıyorum, bu kart bana geri gelecek bir sorun çıkmadı diye. Ben şanssızımya hani kesin kartta sorun yoktur benim gönderdiğim kanıtlı videoda yalandır.
Dediğim gibi eğer hasar görmüşşe wattman hatası verme şansı çok yüksek.
Ayrıca Yurtiçi kargo gibi rezil bir kargo firmasına asla bulaşmayın.Sürat ve ptt kargo kargomu evime getirmelerine rağmen yurtiçi kargo dağıtıma çıkarmayıp adreste yoktunuz ulaşamadık notu bırakmışlar.
Gittim ben aldım şubelerinden.

knk 1600 la 9500gt yı sat apu sistem kursan daha iyi değilmi :)
Yok APU sisteme sıcak bakmıyorum. Ekran kartlı olsun. İşte böyle bir sistemi 11 yıllık ekran kartıyla kullanıyorum benim sınavımda bu. Paramızla rezil oluyoruz.
550W PSU var nasıl yetmiyor anlamıyorum. Bu kartın özellikerinde 1.150 Voltaj çektiği ve 175W güç tükettiği yazıyor. Ulan bu kart en az 1.19 genelde 1.20 voltaj çekiyor, oyun içi hep 200W tüketiyor be.
Dediğim gibi eğer hasar görmüşşe wattman hatası verme şansı çok yüksek.
Ayrıca Yurtiçi kargo gibi rezil bir kargo firmasına asla bulaşmayın.Sürat ve ptt kargo kargomu evime getirmelerine rağmen yurtiçi kargo dağıtıma çıkarmayıp adreste yoktunuz ulaşamadık notu bırakmışlar.
Gittim ben aldım şubelerinden.
Şansıma tüküreyim hocam ben. Herşey bana denk gelir zaten, telefon aldım 1 yıl sonra bataryası çöp oldu %100'den %80 e yarım saatte iniyor. %25 şarjı vardı elime aldım azcık oynadım hemen %10 oldu. Yaz aylarında çalışarak biriktirdiğim parayla bir sistem toplayayım dedim gene bütün şeyler benim başıma geldi. Kasa aldım aşırı küçük ve kullanışsız, ekran kartı aldık arızalı. Herşey bize denk geliyor arkadaş.

Yok APU sisteme sıcak bakmıyorum. Ekran kartlı olsun. İşte böyle bir sistemi 11 yıllık ekran kartıyla kullanıyorum benim sınavımda bu. Paramızla rezil oluyoruz.
550W PSU var nasıl yetmiyor anlamıyorum. Bu kartın özellikerinde 1.150 Voltaj çektiği ve 175W güç tükettiği yazıyor. Ulan bu kart en az 1.19 genelde 1.20 voltaj çekiyor, oyun içi hep 200W tüketiyor be.

Şansıma tüküreyim hocam ben. Başka birşey demiyorum.
:( Umarım şanslı bir insan olursunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı