AMD 19.12.3 sürücü sorunları

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Arkadaşlar AMD adrenalin software 2020 Edition'ın son sürümünü kullanıyordum. Yanlış hatırlamıyor isem sürüm 19.12.3'tü. Bu sürümden sonra hiçbir zaman olmayan şeyler oldu. Oyunlara girişte kasanın içinden bip sesi, oyunlardan atma, Coil Whine, mavi ekran özellikle şu mavi ekran olayı bu yazılımdan sonra başladı memtest86 ile taradım herhangi bir sıkıntı yok RAM'lerde. Benimde canıma tak etti ve kaldırdım. Monitörüm 144Hz'di ama yazılımı kaldırınca 64'e düştü, daha sonrasında bende aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelledim ve tekrar 144Hz yükseldi. Şimdi bu yazılımı yüklememe gerek var mı? Ekstra olarak;
Bit derinliği, renk alanı ve biçimine bakabilir misiniz? Sıkıntı var mı? İyi sosyaller.
gpu.PNG
sett.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sürücüleri Windows Update üzerinden değil, DDU ile tamamen kaldırarak AMD'nin sitesinden indirip kurmanızı tavsiye ederim.

Coil Whine'ın sürücü kaynaklı olabileceğini sanmıyorum.

Arkadaşlar AMD adrenalin software 2020 Edition'ın son sürümünü kullanıyordum. Yanlış hatırlamıyor isem sürüm 19.12.3'tü. Bu sürümden sonra hiçbir zaman olmayan şeyler oldu. Oyunlara girişte kasanın içinden bip sesi, oyunlardan atma, Coil Whine, mavi ekran özellikle şu mavi ekran olayı bu yazılımdan sonra başladı memtest86 ile taradım herhangi bir sıkıntı yok RAM'lerde. Benimde canıma tak etti ve kaldırdım. Monitörüm 144Hz'di ama yazılımı kaldırınca 64'e düştü, daha sonrasında bende aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelledim ve tekrar 144Hz yükseldi. Şimdi bu yazılımı yüklememe gerek var mı? Ekstra olarak;
Bit derinliği, renk alanı ve biçimine bakabilir misiniz? Sıkıntı var mı? İyi sosyaller.
Eki Görüntüle 482437Eki Görüntüle 482449

Sıkıntı yaşadığınız sürümden bir iki sürüm öncesini yükleyin. Driver yüklemek tabiki şart bu şekilde verim alamazsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı