1.5 Metre balonlu naylona sardım. Mesaj attım 1 ay sonunda size kargom nihayet ulaşmış sanırım diye, olumlu cevap yazdılar kartınızın arıza tespit işlemleri tamamlandı ve sevkini gerçekleştirdik dediler başka bir yere bilmiyorum artık ne olacağını. Kargolamaya gittim son 10 dakika kala ''Sistem kapandı'' diye birşey uydurmuşlar hepsinde aynı laf. Neyse ulan dedim ara tatilde kargolarız, ara tatil geldi PTT'ye geldim sıra bekledim biraz zor bela kargoladım, allahın cezası kargo Cumartesi günü dağıtıma çıkmış o günde teknik servis kapalı hadi bakalım. Kargo bana geri gelmesin alıcı bulunamadı diye gittim PTT'ye indim tekrar dağıtıma çıksın diye talimat vermeye, ''Sistem kapandı'' dediler gene o kadar sıra bekledim allahın cezası sistem kapanmışmış. Sabahın köründe okula giderken uğradım talimatı verdim, son okul harçlığımıda talimat parası 7 TL olarak verdim o gün aç kaldım. Talimatın verilmesi ayrı, etiketin oluşturulması ayrı, kargonun tekrar dağıtım merkezine gitmesi ayrı zaman aldı zaten hayatımda bu kadar yavaş ve leş çalışan bir kargo firması görmedim. 2 Aralık'ta kargo dağıtım merkezine geldi, dağıtıma 17'sinde çıktı. Telefonla arıyorum, internetten şikayet yolluyorum kargo dağıtıma çıkmıyor diye, cevabın gelmeside 8 gün sürdü, cevapları şu ''Yoğunuz'', gittim şikayetvar sitesinde şikayet oluşturdum, ağzıma geleni söyledim ertesi gün kargo dağıtıma çıktı ve teslim edildi. Her işim ters gidiyor kardeşim benim her işim. Ben gusül abdesti alsam benim cenabetliğim gene geçmez öyle bir insanım ben o kadar şanssızım. 1000 ürünün 1'i arızalıysa o 1 ürün kesin bana gelir. Şimdi ben buraya yazıyorum, bu kart bana geri gelecek bir sorun çıkmadı diye. Ben şanssızımya hani kesin kartta sorun yoktur benim gönderdiğim kanıtlı videoda yalandır.