AMD RX 5700 XT siyah ekran veriyor ve oyunlardan atıyor

Kampfar

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, aldığımdan beri kafayı yedirtti bana bu kart. The Witcher 3 oynarken hiç problem yaşamadım fakat CS:GO oynarken 5 dakika içinde 3-4 kere siyah ekran yediğimi biliyorum. Son zamanlardaysa oyundan atıyor fakat oyun arka planda çalışıyor ve görüntü yok. Sesi duyuyorum fakat oyunu göremiyorum. Görev yöneticisinden görev sonlandır deyip tekrar giriyorum fakat tekrar yapıyor.

XFX 5700XT THICC III kullanmaktayım.

4K LG monitör ile oynuyorum ve 120 üzeri FPS alıyorum fakat 2-3 aydır bıktım usandım. Denemediğim sürücü kalmadı ve şu an son sürücüyü kullanıyorum.

Radeon - Performans- ayarlanıyor kısmından sanırım ama tam olarak ne yapmam gerek?

20.4.2 WHQL Driver'i indirebilirsin artık 10 yıl aynı Driver'de kalacaksın sanırım hatta 2019'dan kalma Driver kullanan bile var.
O sürücüyü denedim. Sorun düzelmedi. Aslında şu an black screen sorunu geçti. Sadece oyundan atıyor. Oyuna geri döndüğumde masaüstü ekranı geliyor ateş edip, yürüdüğümü anlayabiliyorum fakat görüntü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…