AMD RX 5700 XT sorunlu mu?

Hala Sorun Var mı?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Arkadaşlar bilgisayar toplayacaktım. Bütçeme göre herkes neredeyse AMD RX 5700 XT dedi fakat okuduğum makalelere ve duyduklarıma göre bu ekran kartı için çok sorun varmış. Hala ekran kartında sorun var mı? Sizce alınır mı?
Burada birazdan fanboylar gelecek sorun yok diyecek, evet belki onlarda sorun yok ama bu kadar kişide sorun var. O kadar parayla kumar oynamak istersen al.

Alınır ama hatalarla veya ısınma sorunlarıyla karşılaşmaman için düzgün bir markanın düzgün bir modelini alman gerekir. Düzgün modeller ise fiyat bakımından Nvidia kartlara daha yakın olduğu için ben olsam aynı performansı veren bir Nvidia kart için 300TL daha fazla verirdim. Nedeni ise Nvidia kartlardaki ek teknolojiler.(Ray Tracing, DLSS 2.0, RTX Voice vb.) Sana kalmış bir seçim.

RX Serisi ekran kartlarında sorun yaşayan oldukça fazla ama sorun yaşamayan da oldukça fazla. Her gün RX serisi ekran kartıyla yaşanan bir sorunla alakalı konu açılıyor. Buda doğal olarak AMD ekran kartlarına olan güveni sarsıyor. Sorun yaşayan RX sahipleri kesinlikle önermiyor.
RX 5700 XT Almayı düşünüp DonanımHaber RX 5700 kullanıcıları sayfasına yazmıştım, kimi sorunlar bitti memnunum diyor kimi sorunlar hala devam ediyor uzak dur diyor. Şansa kalmış.

Aldım, en güzel model Nitro + hem de. Sürücüleri sorunluydu; fps düşüşleri, takılmalar arada bir sinyal yok hatası, model fark etmeksizin. AMD ne zaman yeni sürücü çıkartıyor, forum bu konularla dolup taşıyor araştırabilirsiniz. Sattım, paraya kıyın NVIDIA alın, 10 FPS az alın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı