AMD RX 5700 XT WattMan hatası çok arttı

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, RX 5700 XT kartım son 2 gündür neredeyse bütün oyunlarda driverini siliyor. Önceden oluyordu ama bu kadar çok değildi. 5-6 farklı driver denedim çözüm bulamadım.

Mobilden bakamadım, siyah ekran sorunu farklı bir durum zaten, o güç sorunundan yapıyor, PSU problemi yüksek ihtimal, OCCT ile Power testi yapın.
İşlemcinin değil de VRAM ve MOSFET sıcaklığına bakın. HWinfo gösteriyor bu şekilde:

Eki Görüntüle 2291099
Yapıp atıyorum.

Mobilden bakamadım, siyah ekran sorunu farklı bir durum zaten, o güç sorunundan yapıyor, PSU problemi yüksek ihtimal, OCCT ile Power testi yapın.
OCCT yapınca direk kapandı.

Ama ben 500W ile 1 yıldır kullanıyorum.

48 işlemci 56 ekran kartı

PSU çok tozlanmış ondan falan olabilir mi?

Tozlanması ani kapanmaya sebep olabilir ama ekran kartının siyah ekrana düşmesine neden olmaz, ayrıca tozdan dolayı aşırı ısınıp kapanır, soğuyana kadar açılmaz.

Modeli ne bu PSU'nun?

Tozlanması ani kapanmaya sebep olabilir ama ekran kartının siyah ekrana düşmesine neden olmaz, ayrıca tozdan dolayı aşırı ısınıp kapanır, soğuyana kadar açılmaz.

Modeli ne bu PSU'nun?
VX Plus 500W. Hocam söylemeyi unuttum 5-6 gün önce Bios güncellemesi sonrası bunlar olmaya başladı

VX Plus 500W. Hocam söylemeyi unuttum 5-6 gün önce BIOS güncellemesi sonrası bunlar olmaya başladı

OCCT testinde kapanmasıyla BIOS güncellemesinin alakası olamaz, PSU'da iyi bir model değil.

İsterseniz bir önceki sürüme dönüp tekrar Power testi yapın ama yine kapanacaktır.

Merhaba, RX 5700 XT kartım son 2 gündür neredeyse bütün oyunlarda driverini siliyor. Önceden oluyordu ama bu kadar çok değildi. 5-6 farklı driver denedim çözüm bulamadım.

@Marix hocamın da dediği gibi yüksek olasılıkla PSU alakalı bir durum. OCCT'nin kapanması da bunu söylüyor aslında. Bence PSU değişmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…