RX 5700 XT sistemde WattMan hatası

Çözüm olarak satıp Nvidia'ya geçin. Zaten satıştaymış kartınız, o zaman çözüm için biraz sabredeceksiniz.

Artı -5 Eksi
Çözüm olarak satıp NVIDIA'ya geçin. Zaten satıştaymış kartınız, o zaman çözüm için biraz sabredeceksiniz.

Kullanılan sürücü WHQL değil ki. Suçu hemen ekran kartına atmamalısınız. Arkadaş daha WHQL olmayan bir sürücü kurmuş güncel diye ve sorunun kaynağının büyük bir kısmı bu. Haklı olduğunuz yanlar var mı var fakat şu an arkadaşta WHQL sürücü kurulu olmadığı halde hemen NVIDIA alması için bekle demeniz absürt durmuş. Ben de zaten burada anı kurtarmaya çalışıyorum emin olun. Zaten yakın bir süreçte alacakmış arkadaş. Yani çözüm için sabretmesine gerek yok çözüm benim ilk sayfadaki mesajımda mevcut.

Hâlâ hemen NVIDIA kart al diyenler varmış.
Biliyorum; milyarlarca verilip alınan kartlarınız, cihazlarınız sizin için en iyisi, anlayabiliyorum. Bir senelik 5700 XT kullanıcısıyım. 1 ay önce sattım. Şunu kabul etmek gerekiyor. Her sürücü çıktığında sorunlu mu diye bakmak can sıkıcı ve her betada kobay olarak hataları çözümlemek de garip.
WHQL tamam da 6-7 ayda da bir WHQL çıkarmak ne kadar sorunlu olduğunu gösteriyor. Ben son zamanlarda keşke 2060 Super alsaydım, 5-10 FPS az alıp daha stabil bir sürücü deneyimi yaşasaydım diye kendime söylenirdim.

Artı -1 Eksi
Biliyorum; milyarlarca verilip alınan kartlarınız, cihazlarınız sizin için en iyisi, anlayabiliyorum. Bir senelik 5700 XT kullanıcısıyım. 1 ay önce sattım. Şunu kabul etmek gerekiyor. Her sürücü çıktığında sorunlu mu diye bakmak can sıkıcı ve her betada kobay olarak hataları çözümlemek de garip.
WHQL tamam da 6-7 ayda da bir WHQL çıkarmak ne kadar sorunlu olduğunu gösteriyor. Ben son zamanlarda keşke 2060 Super alsaydım, 5-10 FPS az alıp daha stabil bir sürücü deneyimi yaşasaydım diye kendime söylenirdim.
Çok doğru söylüyorsun pişmanım. Keşke 2070 alsaydım aynıydı o zamanlar fiyatlar. Ufak FPS düşüşleri çok can sıkıcı. Hatalar çok can sıkıcı. Tamam her driver daha da iyileşiyor ama o kadar para verip acaba bu driver daha mı iyi olacak diye beklemek çok sıkıntılı.

Ne zamandan beri yeni ekran kartı aldırmak çözüm oldu anlamış değilim... WHQL sürücü kurman yeter de artardı bile. WattMan hatasının çözümünü merak etmişsin ve biz de yazdık fakat NVIDIA al geç demek Windows'ta mavi ekran aldım diye Linux'a geçtim ve sorunum çözüldü demek gibi bir konu olmuş. O hata o üreticiye özgü diye üreticiden vazgeçmek yerine çözüm ararız biz. Umarım bunu kavrarsınız. 😉

Ne zamandan beri yeni ekran kartı aldırmak çözüm oldu anlamış değilim... WHQL sürücü kurman yeter de artardı bile. WattMan hatasının çözümünü merak etmişsin ve biz de yazdık fakat NVIDIA al geç demek Windows'ta mavi ekran aldım diye Linux'a geçtim gibi bir konu olmuş. O hata o üreticiye özgü diye üreticiden vazgeçmek yerine çözüm ararız biz. Umarım bunu kavrarsınız. 😉
İşin garip tarafı çözüm olarak direk karşınıza o mesaj çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı