Geforce Mx130
Kilopat
Merhaba, RX 5700 XT kartım son 2 gündür neredeyse bütün oyunlarda driverini siliyor. Önceden oluyordu ama bu kadar çok değildi. 5-6 farklı driver denedim çözüm bulamadım.
1 yıldır kullanıyorum, 2-3 gündür oluyordu zaten bozulacak birşey olmadı. Yarın oyunlarda deneyip sorun olursa yazarım.Bence o PSU sorunlu, 12v çıkışının düşüklüğü sinyal veriyor zaten, BIOS gücellemesinin böyle bir şey yapmayacağına eminim.
Hocam 5 dakika 1080P 8X'de test yaptım %69 fan Max 70 derece.FurMark denemeniz yeterli.
Hocam bu arada 1-2 oyunda ekran kartı sıcaklığı 60-62 civarında ama fan sesi çok yüksek 2500Rpm'de falan dönüyor. Önceden kendi hızını gayet iyi ayarlıyordu.FurMark denemeniz yeterli.
Hocam 5 dakika 1080p 8X'de test yaptım %69 fan Max 70 derece.
Hocam bu arada 1-2 oyunda ekran kartı sıcaklığı 60-62 civarında ama fan sesi çok yüksek 2500RPM'de falan dönüyor. Önceden kendi hızını gayet iyi ayarlıyordu.
Hotspota her zaman 10 derece falan oluyor yani Furmakta 80 oyunda 70 falandır bakmadım ama.Hotspot kaç derece?
Şuan Ready Or Not'tayım, Hotpsot 100 derece.Hotspot kaç derece?
Hocam PSU artık yük altında kendini kapatıyor. Yeni konu açtım önerirseniz sevinirim.Hotspot kaç derece?
Hocam konuyun hortlattim ama bu sorun gene başladı. Başka bir PSU ile deneyeceğim sizce sorun PSU mu ekran kartı mıdır?Hotspot kaç derece?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.