Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı bıktım artık. Bir anda monitor siyah ekran veriyor sonra Signal yok yazısı çıkıyor. Bilgisayar arkada çalışıyor ama yeniden başlatana kadar görüntü gelmiyor. Yeniden başlattığımda Windows kasıyor aygıt yöneticisinde ekran kartının devre dışı kaldığını görüyorum. Ve sürücü güncelleştir aktif et demeden düzelmiyor. Var mıdır çözümü bilen? Windows 11'den 10'a geçtim sürücü değiştirdim sildim tekrar kurdum ekran kartı girişlerine baktım görüntü kablosunu değiştirdim.
Sistem görüntü vermemeye devam ettiğinde fanlar dönmeye devam ediyor mu? Sistemi yeniden başlattığınızda kartı okumazken fanlar çalışmaya devam ediyor mu? Veya sisteme yük altındayken mi kapanıyor?
hocam PSUnuz sıkıntılı olabilir yük altında kapanması normal değil normal pc açıkken kapansa normal fakat yük altında olduğu için Muhtemel sorun PSU ile ilgili elinizde başka sistem varsa kartı oraya takıp denermisiniz ?
Hocam PS'unuz sıkıntılı olabilir yük altında kapanması normal değil normal PC açıkken kapansa normal fakat yük altında olduğu için muhtemel sorun PSU ile ilgili elinizde başka sistem varsa kartı oraya takıp dener misiniz?
Hocam test ettiririm ama belli olmuyor yani bir gün olmuyorsa diğer gün oluyor her yük altına girdiğinde gitmiyor sıkıntı orada bilgisayarcıda olmasa bile sonra olur her yük altına girdiğinde sorun yaşamıyorum. Delirmek üzereyim artık.
Bahsettiğim arkadaşın evinde 20 Volta yakın elektrik kaçağı vardı. Dediğim gibi AMD kartlar güç sorunlarına karşı hassas. Sizin evinizde de benzer bir sorun olabilir. Kartta bahsettiğiniz sorunlar evde spesifik bir alet çalışırken mi oluyor dikkat ettiniz mi?