AMD RX 6700 XT no signal hatası

XessSup

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
1.107
Makaleler
1
Çözümler
17
Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı bıktım artık. Bir anda monitor siyah ekran veriyor sonra Signal yok yazısı çıkıyor. Bilgisayar arkada çalışıyor ama yeniden başlatana kadar görüntü gelmiyor. Yeniden başlattığımda Windows kasıyor aygıt yöneticisinde ekran kartının devre dışı kaldığını görüyorum. Ve sürücü güncelleştir aktif et demeden düzelmiyor. Var mıdır çözümü bilen? Windows 11'den 10'a geçtim sürücü değiştirdim sildim tekrar kurdum ekran kartı girişlerine baktım görüntü kablosunu değiştirdim.

@kino
 
Kulağınızı karta yaklaştırınca ufak bir vızıldama sesi geliyor mu?

Geliyor.

Sistem görüntü vermemeye devam ettiğinde fanlar dönmeye devam ediyor mu? Sistemi yeniden başlattığınızda kartı okumazken fanlar çalışmaya devam ediyor mu? Veya sisteme yük altındayken mi kapanıyor?

Devam ediyor mesela CS 2 de tam ekrana aldığımda bazen gidiyor veya LoL'e girerken.
 
Geliyor.



Devam ediyor mesela CS 2 de tam ekrana aldığımda bazen gidiyor veya LoL'e girerken.
hocam PSUnuz sıkıntılı olabilir yük altında kapanması normal değil normal pc açıkken kapansa normal fakat yük altında olduğu için Muhtemel sorun PSU ile ilgili elinizde başka sistem varsa kartı oraya takıp denermisiniz ?
 
Hocam PS'unuz sıkıntılı olabilir yük altında kapanması normal değil normal PC açıkken kapansa normal fakat yük altında olduğu için muhtemel sorun PSU ile ilgili elinizde başka sistem varsa kartı oraya takıp dener misiniz?

Hocam öyle bir şansım da yok maalesef.

Kulağınızı karta yaklaştırınca ufak bir vızıldama sesi geliyor mu?

Hocam normalde gelmemesi mi lazım?
 
Hocam bir bilgisayarcıya gidip belirli bir ufak ücret ile psunuzu test ettirebilir veya kartınızı test ettirebilir misiniz?

Hocam test ettiririm ama belli olmuyor yani bir gün olmuyorsa diğer gün oluyor her yük altına girdiğinde gitmiyor sıkıntı orada bilgisayarcıda olmasa bile sonra olur her yük altına girdiğinde sorun yaşamıyorum. Delirmek üzereyim artık.
 

Geri
Yukarı