AMD Ryzen 3 serisi beklenmeli mi?

Bana i5 performansı lazım ama bütçem kısıtlı diyenler Ryzen 3 bekleyebilir. Muhtemelen 450-650 lira arası değişen fiyatlarda 3 adet Ryzen 3 işlemci modeli çıkacak. Bana i3 performansı yeter diyenler ise G4560 alsın geçsin, beklemesine gerek yok.

Athlon altında işlemci serisi tanıtacağını sanmam. Zen mimarili APU işlemciler gelecektir, daha güçlü GPU modelli APU işlemci görme olasılığımız yüksek.
Sanırsam ilk Ryzen incelemesinde Ali Güngör Athlon işlemcileri çıkacağını söylemişti. Ona dayanarak böyle yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
R3 modelleri G4560 işlemcisi kadar ucuz olmayacak haberin olsun. G4560 üzerinden sistem toplamayı düşünürsen beklemene gerek yok. İ3 işlemci alacak bütçen varsa da R3 işlemcileri bekleyebilirsin, İ3 işlemcileri yerine de alınacak model G4560 modelidir. R3 işlemcileri saf güç olarak yine Intel rakiplerinden daha güçlü olacaklardır büyük ihtimal.
Zaten rakibide G4560 değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı