AMD Ryzen 3 serisi beklenmeli mi?

Saçma sapan yorum yapma ya, hala bir daha oku yazdığını diyor utanmadan.

Konuyu açan G4560 alacağım diyor R3 beklemeli miyim diye soruyor, R3 modeli fiyat olarak G4560 modelinden ucuz olmayacak demek karşılaştırma yaptığın anlamına gelmiyor. İ3 ve R3 rakip boş yorum yapmayı bırak.

Saçma sapan yorum yapma ya, hala bir daha oku yazdığını diyor utanmadan.

Konuyu açan G4560 alacağım diyor R3 beklemeli miyim diye soruyor, R3 modeli fiyat olarak G4560 modelinden ucuz olmayacak demek karşılaştırma yaptığın anlamına gelmiyor. İ3 ve R3 rakip boş yorum yapmayı bırak.
G4560 alacağım demiyor ama sen ortaya atıyorsun G4560 ucuz olmayacak diye ah bi yazdığını okusan.

Anlama sorunun var herhalde bu kadar saçmaladığına göre, G4560 modelinden ucuz olmayacak dedim diye karşılaştırma mı yapmış oluyorum, rakibi G4560 değil. R3 beklemeyeyim mi diyor, yoksa G4560 üzerinden sistem toplayayım mı diye soruyor. G4560 bütçesi olan R3 işlemci alamaz, aynı fiyat aralığında olmayan işlemciler. İ3 7100 modeli de düşünebilirim diyor o zaman R3 alacak bütçesi de olduğu anlamına geliyor. Bu durumda bekleye bilirse R3 alabilir dedim durum bundan ibaret, G4560 modelini ortaya atanda yok, konuyu okumadan içi boş mesajlar yazma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı