AMD Ryzen 5 3400G sistem yükseltme önerisi

Az önce aradığımda amd ryzen 3 4300ge yi desteklediğini, bios güncellemesi gerektirmediğini söyledi. Teşekkür ederim, @Tekin Alakuş .
Yine de güncel değilse güncellersem bir sorun yaşar mıyım? Teknobiyotik youtube a bios güncelleme videosu yüklemiş. İzlediğim gibiyse basit kendim de yaparım.

Son düzenleme:
Az önce aradığımda AMD Ryzen 3 4300GE'yi desteklediğini, BIOS güncellemesi gerektirmediğini söyledi. Teşekkür ederim, @Tekin Alakuş.
Yine de güncel değilse güncellersem bir sorun yaşar mıyım? Teknobiyotik YouTube'a BIOS güncelleme videosu yüklemiş. İzlediğim gibiyse basit kendim de yaparım.

O zaman sorun yok. Sistemi kurduktan sonra güncelleme yaparsınız.

Az önce aradığımda amd ryzen 3 4300ge yi desteklediğini, bios güncellemesi gerektirmediğini söyledi. Teşekkür ederim, @Tekin Alakuş .
Yine de güncel değilse güncellersem bir sorun yaşar mıyım? Teknobiyotik youtube a bios güncelleme videosu yüklemiş. İzlediğim gibiyse basit kendim de yaparım.
Merak etmeyin sorun yaşama olasılığınız düşük. Evinizde elektirik sık sık kesiliyorsa biraz o sıkıntılı olabilir diğer türlü yönergelere uyduğuuz sürece bir şey olmaz.

Merak etmeyin sorun yaşama olasılığınız düşük. Evinizde elektirik sık sık kesiliyorsa biraz o sıkıntılı olabilir diğer türlü yönergelere uyduğuuz sürece bir şey olmaz.
Bazıları güncelleme sonrası anakart bios sürümü ile işlemcilerin uyumsuz olduğunu yazmış. Eğer böyle bir sorun yoksa sıkıntı yaşamam inşaAllah :). Elektrik en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum.

Bazıları güncelleme sonrası anakart BIOS sürümü ile işlemcilerin uyumsuz olduğunu yazmış. Eğer böyle bir sorun yoksa sıkıntı yaşamam inşaallah :). Elektrik en son ne zaman kesildi hatırlamıyorum.

Anakart 5. nesile destek sunuyor, öyle bir şey yok.
@Laptop.ek son durum nasıl, sistemi topladınız mı?

Son düzenleme:

Sorununuz muhtemelen eski sürüm BIOS kaynaklı, dün burada bir arkadaş da aynı sorunu yaşıyordu. Anakart işlemciyle iletişim kuramıyor ve ekran gelmiyor haliyle. Elinde 1, 2 veya 3. nesil Ryzen işlemci olan bir bilgisayarcıya gidip BIOS'u güncelletin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı