AMD Ryzen Şimdiden En Çok Satanlar Listesine Girdi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

AMD’nin yeni nesil işlemcileri önsiparişler açılır açılmaz satış listelerinin tepesine yerleşti. AMD’nin resmen tanıttığı yeni nesil Ryzen işlemcilerinin önsiparişleri de alınmaya başlandı. Şimdilik sadece üst seviye R7 işlemciler satışa çıkmış olmasına rağmen, online önsiparişlerin sayısı çoğunun beklentilerini aşmış bulunuyor. Gelen haberlere göre Amerika pazarındaki Amazon üzerinden yapılan önsiparişler sonucu, Amazon listelerinde en iyi satan işlemcilerde […]

AMD Ryzen Şimdiden En Çok Satanlar Listesine Girdi Technopat

Daha fazlası...

Çıkan işlemciler i7 ile yarışacak işlemciler. Eğer i5 seviyesi işlemci çıkartmazlar ise piyasa denilen kadar sallanmayacaktır.
Bence de. Ben 6 Mart'ta bilgisayar alacağım ve normalde İ5 7600 alacaktım sonra Ryzen'i duyurdular ve danıştığım herkes bana Amd Ryzen bekle diyor. Bunu anlamıyorum, benim işlemciye ayırdığım para en fazla 300 Dolar ve herkes ban 400-500 Dolarlık işlemcileri bekle diyor. Ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı