- Makaleler
- 9
Daha fazla
Kışa girdik ya bakalımGüç tüketimleri biraz fazla olsa da kış aylarında çok güzel oluyorSistem performansı bakımından bayağı tatmin ediyor, alacaksan en azından R5 2600 veya R5 3600.
www.techspot.com
Uydurma asıl yeni nesil inteller aşırı ısınma ve güç tüketimi ile geliyor.Güç tüketimleri biraz fazla olsa da kış aylarında çok güzel oluyorSistem performansı bakımından bayağı tatmin ediyor, alacaksan en azından R5 2600 veya R5 3600.
İnanın bütçemi zorlasam alırdım ama kredi kartına karşıyım zaten taksitle aldım işlemciyi, 1 dakika geçmeden parasınıda yatırdım kredi kartına o kadar sevmiyorum.. umarım güzel sonuç alırım ancak bu fiyata 1600 uygun geldi 2600 ile fiyat farkı fazla.Alınır pişman da etmez. 560 liraya o işlemci bedava resmen. Güç tüketimi fazla falan değil işlemcinin. Arkadaş herhalde FX işlemci sanıyor R5 1600'ü. Anakart da yeterli. Bütçeniz varsa 800 850 TL'ye R5 2600 de alabilirsiniz.
Şu aralar piyasada gezen Ryzen 5 1600'ler 12 nm litografi ile üretilmekte. Zaman zaman Ryzen 5 2600 hissi yaşatabilir size. Tabi bu bir olasılık. Karşınıza 14 nm işlemci de gelebilir.
Birçok yerde övmüşler ZEN mimariyi bende sıcaklık düzgün olur sanıyorum. Arkadaşın yazdığına bakılırsa dediğiniz gibi fx ile karıştırabilir yinede gelince göreceğim. Güzel bir termal macun aldım düşüncelerimi tekrar aktarırım.Alınır pişman da etmez. 560 liraya o işlemci bedava resmen. Güç tüketimi fazla falan değil işlemcinin. Arkadaş herhalde FX işlemci sanıyor R5 1600'ü. Anakart da yeterli. Bütçeniz varsa 800 850 TL'ye R5 2600 de alabilirsiniz.
@ClickClickBumBe FPS olarak yansır elbette. Güç tüketiminin Intel'den farkı yok.
O anakart yeterli.![]()
AMD Ryzen 5 2600 Review
Power Consumption. Today we're checking out the $200 Ryzen 5 2600, the most affordable chip of AMD's 2nd-gen processors. It's a bit cheaper than the 2600X we tested on...www.techspot.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.