AMD Software: Adrenalin Edition 23.4.1 Yayınlandı

Yahu kardeşim ne saçmalıyorsun sen nasıl bunların sorumlusu AMD değil? Ulan 6700 XT ve 5600X kullanıyorum masaüstün de takılma mı olur? Her oyun donuyormuş gibi oluyor çık yukarıdaki mesajlarımı oku anlarsın berbat servis hizmetleri var. Her driver sorunlar ile çıkıyor tamamen boş bir firma AMD arkadaşlara uyup alan kafama tüküreyim. neyse ki satiyorum sistemi.

1660 Ti'dan geçtim ben bu kart a 1660 Ti çok daha iyiydi akıcılık olarak. Hatta bana göre hiçbir oyun AMD'ye göre optimize edilmiyor rezil bir firma oldugundan dolayı bizim gibi enayiler alıyor nasılsa fiyat performans politikası yapıştırdılar.
Ben de 6700XT kullanıyorum, niyeyse bende yok; tüh. Demek ki sorumlusu AMD değilmiş. Ne kadar kolay değil mi bu şekilde genelleme yapmak? Üslubunu da düzelt, karşında askerlik arkadaşın varmış gibi "ulan"lı yazı yazmamayı öğren. Kaç tane AMD kullanıcısı var forumda git sor senin yaşadığın sorunu yaşıyor mu? Masaüstünde donma hissiyatıymış.

İstersen git 6700XT'den 1050'ye geç bana ne yani. Gelip komik komik "bunun sorumlusu AMD" tarzı yazılar yazma, kâfi.

Bir önceki sürücüden kat ve kat daha iyi RX 6700 ve Ryzen 5 5500'lü sistemim var fazla yerim yok oyunlar için belli oyunlar var Valorant'ta gözle görülür FPS artışı yaşadım, Bannerlord en yüksek ayarlarda en yüksek ordularlamin 68 gördü önceki sürücüde 45'lere kadar düştüğünü görmüştüm. Şimdi de LoL'ü deneyeceğim ama malüm bu oyunlar işlemci odaklı olduğundan tam bir test sayılmaz başka arkadaşların yorumları da önemli.

LoL'ü de denedim onda da gözle görülür bir artış var.

Merhaba bende 6700XT kullanıyorum işlemcimde sizinkiyle aynı 23.2.2 kullanıyorum güncellemeyi yapmadan konuyu okudum acaba güncelleme yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durumları paylaşabilir misiniz teşekkürler iyi sosyaller.

6700 XT kullanıyorum, sorunsuz kurulum gerçekleşti. FPS değişikliği varsa yazarım.

Merhaba gözlemleriniz paylaşabilir misiniz bende aynı ekran kartını kullanıyorum güncel sürümüm 23.2.2

Ben de 6700XT kullanıyorum, niyeyse bende yok; tüh. Demek ki sorumlusu AMD değilmiş. Ne kadar kolay değil mi bu şekilde genelleme yapmak? Üslubunu da düzelt, karşında askerlik arkadaşın varmış gibi "ulan"lı yazı yazmamayı öğren. Kaç tane AMD kullanıcısı var forumda git sor senin yaşadığın sorunu yaşıyor mu? Masaüstünde donma hissiyatıymış.

İstersen git 6700XT'den 1050'ye geç bana ne yani. Gelip komik komik "bunun sorumlusu AMD" tarzı yazılar yazma, kâfi.

Sen şanslısın o zaman. Benim gibi çok sorun yaşayan insanlar var forumlarda, güncellemeye yapmaya korkuyor insanlar sen neyin kafasını yaşıyorsun kendin sorun yaşamadın diye burada AMD savunup millete aldırıyorsun, insanlar sonra forumlara düşüyor benim gibi.

Git AMD fanboyluğunu ötede yap, insanları yanlış yönlendirip durmayın her konuda yazacağım yazmaya da devam edeceğim ben yaptım siz yapmayın AMD almayın aldırmayın. Benim gibi forumlara düşmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen şanslısın o zaman. Benim gibi çok sorun yaşayan insanlar var forumlarda, güncellemeye yapmaya korkuyor insanlar sen neyin kafasını yaşıyorsun kendin sorun yaşamadın diye at ağızlı gibi burada AMD savunup millete aldırıyorsun insanlar sonra forumlara düşüyor benim gibi. Bütün küfürleri hak ediyorsunuz.

Git AMD fanboyluğunu ötede yap, insanları yanlış yönlendirip durmayın her konuda yazacağım yazmaya da devam edeceğim ben yaptım siz yapmayın AMD almayın aldırmayın. Benim gibi forumlara düşmeyin.

AMD istediğiniz gibi alabilirsiniz sadece oyun için AMD devamı için NVIDIA ama PC kullanmayı bilmek lazım azıcık :=)

Her driver sonrası FPS düşüşleri yaşamak isteyen arkadaşlar alabilir haklısın oyun için AMD :D
Allahım çok sağol adam forum kurallarından dolayı bana küfür edemiyor. Sende sorun var diye tüm suçu markaya atmak ilginç bir yaklaşım. Yaşım 22 ve hayatımı tüm gün forumda ağlayarak geçirmekten daha iyi yaşıyorum. Not: Parçada bir sorun olduğunu düşünüyorsan konu açarsın çözemezsen garantiye verirsin.

Sen şanslısın o zaman. Benim gibi çok sorun yaşayan insanlar var forumlarda, güncellemeye yapmaya korkuyor insanlar sen neyin kafasını yaşıyorsun kendin sorun yaşamadın diye at ağızlı gibi burada AMD savunup millete aldırıyorsun insanlar sonra forumlara düşüyor benim gibi. Bütün küfürleri hak ediyorsunuz.
Şansla alakası yok. 2.5 sene civarı bu forumdayım, bir kere bile masaüstünde donma hissiyatı yaşayan AMD kullanıcısı görmedim. İki üç de olsa ''NVIDIA akıcılığı ağbi...'' ezberi okuyan forum üyesi gördüm ama bu konuda sen ilksin. Driver kurmayı becerememişsin, sonrasında masaüstünde ''donma hissiyatı'' yaşamışsın. Driver kurulu değilken benim de yaşadığım problem, NVIDIA olsun, AMD olsun fark etmiyor bu konuda. Düzgün kurabilmiş olsan yaşamazdın. Konu içeriğinde önceki mesajlara bakınca da anlaşılıyor kurmayı beceremediğin. ''At ağızlı gibi'' ''neyin kafasını yaşıyorsun'' ile bezenmiş cümlelerinden de aşağı yukarı oturup bir şeyi tartışma kabiliyetinin ne olduğun anlaşılıyor zaten. Küfür etmeden anlaşamıyorsan benim problemim değil; düzgünce konuşmayı öğrenmek de zor bir şey değil.
Elimden iki tane AMD kart geçti, biri RX 6600, diğeri 6700XT; ikisinde de herhangi bir sorun yaşamadım, hatta 6600 şu anda PSU kalitesi oldukça düşük bir sistemde, ona rağmen dediğin gibi bir problemi olmadı. Kullandığım üründen memnun kaldığım için fanboy olmam, bilakis sen zibilyon tane bileşen arasından direkt olarak sorumluyu hiçbir teknik veriye dayanmadan ekran kartı olarak belirleyip, üstüne de bunun markadan kaynaklı olduğunu söylersen fanboy olursun. Elinde hiçbir somut veri yok, bir şey yok. İki üç yazılım kurmayı beceremiyorsan zaten bırak bilgisayarı, kullanma.

Dua et de forum izin vermiyor bazı şeyleri yazmama yoksa çok güzel anlaşırdık seninle. 15 yaşnda veletsin işin gücün forumdaki mesajlara komik ifadesi atmak hayatını boşa yaşıyorsun. Git az dışarıda sosyalleş beynin gelişsin.

Her driver sonrası FPS düşüşleri yaşamak isteyen arkadaşlar alabilir haklısın oyun için AMD :D

Kardeş senin adına üzüldüm, bende ilk aldığımda bir sürü problem yaşadım 6700XT ile belki denk bile gelmişsindir konularıma, garantiye verdim yenisini verdiler kelimenin tam anlamıyla hiç sorun yaşamadım 1 ay oluyor ve hep en güncel driver ile kullandım.
Ve evet senin benim gibi sorun yaşayan çok insan olduğu gibi yeniden benim ve konudaki diğer arkadaşlar gibi hiç sorun yaşamayanda azımsanmayacak insan var AMD kart kullanan.
Belli ki sorunlu kart denk gelme olasılığı bir tık yüksekmiş AMD de ama bu durum sorunsuz ürünlerinin olduğu anlamına gelmiyor.
Sen forumlarda vakit kaybetmek yerine garanti vesaire ver kartın sorunlu belli ki.

Hala 22.11.2 kullanıyorum oyunlarda denedikten sonra konuyu güncellerseniz sevinirim yeni bir drivera geçmek iyi olur durum iyiyse.

Sen önce şurdaki konuya bir bak sonra gel öyle konuşalım. Kendin ile çelişmek böyle bir şey olsa gerek ki sen bile her şeyin farkındasın. Önce konu hakkındaki şu şikayete bak bu benim değil senin kendi yorumun yanlış görmüyorsan. Her driver sonrası sıkıntı yaşamak isteyenden kastım buydu sende bunun farkındasın ama beynin algılayacak kadar gelişmemiş işte AMD pişmanlıktır. Garantiye gönder kısmına katılmıyorum 1 haftalık ürün almışım 16 bin TL para vermişim enayi miyim ayıplı ürün kullanayım şu durumu NVIDIA da bir kere yaşamadım. Başka da bir şey yazmayacağım bu konu hakkında Max AMD kullancıları diyorum başka da bir şey demiyorum haydi eyvallah.

Kardeş senin adına üzüldüm, bende ilk aldığımda bir sürü problem yaşadım 6700XT ile belki denk bile gelmişsindir konularıma, garantiye verdim yenisini verdiler kelimenin tam anlamıyla hiç sorun yaşamadım 1 ay oluyor ve hep en güncel driver ile kullandım.
Ve evet senin benim gibi sorun yaşayan çok insan olduğu gibi yeniden benim ve konudaki diğer arkadaşlar gibi hiç sorun yaşamayanda azımsanmayacak insan var AMD kart kullanan.
Belli ki sorunlu kart denk gelme olasılığı bir tık yüksekmiş AMD de ama bu durum sorunsuz ürünlerinin olduğu anlamına gelmiyor.
Sen forumlarda vakit kaybetmek yerine garanti vesaire ver kartın sorunlu belli ki.

Sistemi çoktan sattım ben ne uğraşacağım rezil firma ile. Nasılsa AMD alacak enayi çok bizim gibi. Fiyat performans değil mi sonuçta :D ( sözde )

Ama sağ ol yine de bilgi için kardeşim. Başka da bir şey yazmaya gerek yok uzadı gereksizce konu zaten herkese hayırlı günler dilerim.

Son düzenleme:
Sen önce şurdaki konuya bir bak sonra gel öyle konuşalım. Kendin ile çelişmek böyle bir şey olsa gerek ki sen bile her şeyin farkındasın. Önce konu hakkındaki şu şikayete bak bu benim değil senin kendi yorumun yanlış görmüyorsan. Her driver sonrası sıkıntı yaşamak isteyenden kastım buydu sende bunun farkındasın ama beynin algılayacak kadar gelişmemiş işte AMD pişmanlıktır. Garantiye gönder kısmına katılmıyorum 1 haftalık ürün almışım 16 bin TL para vermişim enayi miyim ayıplı ürün kullanayım şu durumu NVIDIA da bir kere yaşamadım. Başka da bir şey yazmayacağım bu konu hakkında Max AMD kullancıları diyorum başka da bir şey demiyorum haydi eyvallah.

Kardeş 16 bin TL'ye belli ki o fiyat segmentinde NVIDIA'da satın alamayacağın performansı istemişsin ve benim gibi şanssızmışsın bozuk ya da sorunlu kart denk gelmiş sana. Bu doğal bir durum. Ya başından performansdan ödün verip bildiğinden şaşmayacaktın,sonuçta burda ben ve benim gibi amd iyidir hoştur diyen kimse zorla aldırmadı sana bu sistemi kendin tercih ettin, ve şimdi sızlanmadan şanssızlıktır olur arada deyip vereceksin garantiye, yenisini verecekler tertemiz kullanıcaksın. Ha kullanmak istemiyor musun gelen kartı? Jelatinlerini dahi sökmeden satıp NVIDIA'ya geçebilirsin.Çare bol. Görmek isteyene.
Garantiye vermekten neden bu kadar çekiniyorsun anlamıyorum. Teknoloji şans işidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı