Adamlar hala kaç yıllık RX580'e güncelleme getiriyor. Tebrik ediyorum.
RX 570'e de gelmiş acaba yeni yenilikler ne, performans falan artışı olacak mı? Öğrenip yükleyeceğim bende.
Adamlar hala kaç yıllık RX580'e güncelleme getiriyor. Tebrik ediyorum.
AMD software'dan herhangi bir bildirim alıyor musun?Herhangi bir hata almıyorum. Sadece arada sırada 2-3 saniye bekletiyor. 22.5.1 sürümünde bir sıkıntı olmuyor.
RX 570'e de gelmiş acaba yeni yenilikler ne, performans falan artışı olacak mı? Öğrenip yükleyeceğim bende.
Bence bir süre kullanın hocam 1-2 gün içinde geçmez ise eski sürüme dönersiniz. Çünkü her güncellemeden sonra takılmalar vs. yaşanabiliyor.Ben yükledim. Oyunlarda garip bir takılma var. Sanki fare gecikmesi gibi. Tam olarak takılma da değil. Değişik bir şey.en iyisi eski sürüme dönmek.
 Ama isterseniz eskisine dönebilirsiniz size kalmış.
 Ama isterseniz eskisine dönebilirsiniz size kalmış.Tamamdır hocam. Öyle yaparım.Bence bir süre kullanın hocam 1-2 gün içinde geçmez ise eski sürüme dönersiniz. Çünkü her güncellemeden sonra takılmalar vs. yaşanabiliyor.Ama isterseniz eskisine dönebilirsiniz size kalmış.
AMD Software'dan herhangi bir bildirim alıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.