AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3 sürücüsü yayınlandı

Umarım düzelir en son güncelleme ile 6700XT kartım var CS2'yi yüksekde 165FPS sabit oynarken FPS düşmesi yaşamaya başladım ve adreneline uygulaması başlamıyor...
 
23.5.2'den sonra şuan stabil çalışan sürüm 23.9.2 gibi gözüküyor. Sıfırdan kurulum gerçekleştirmediğim her seferinde crash veya bug almayı başardığım bir yazılımdır. Son durumda kayda değer bir gelişme görmediğim için 23.10.1'i bekleyeceğim.
 
Google'a 23.9.2 crash yazarsan görürsün :) adrenaline hiçbir şekilde açılmıyordu önceki sürüme geri dönerek çözebildim. En yakın zamanda tekrar NVIDIA'ya geçeceğim.

4 sendedir AMD oyun kartı kullanıyorum bahsedilenler sorunu ben hiç yaşamadım, sonuçta elektronik kart AMD şöyle böyle sorunlu deseniz bile NVIDIA da içinde aynısı geçerli, yazılım sorunları var genel olarak ama herkes için değil bazlı kullanıcılarda görünüyor dediniz durum AMD de kaynaklı değil NVIDIA kartında yazılımsal sorun yaşayan kullanıcılar elbette var bu NVIDIA tamamen sorunsuz anlamına gelmiyor. Ben şahsen kart markası ayırmıyorum hepsinden olabilecek hatalar mevcut. Bunu gideren markalı kartlardır.
 
Evet hocam bu yüzden 23.9.1'de kaldım 23.9.3 yayınlandı onu da yapmadım.

Evet hocam bu yüzden 23.9.1'de kaldım 23.9.3 yayınlandı onu da yapmadım.

Hocam 23.9.1 sürümü kurunca bende de düzeldi ama şöyle ilginç şey gördüm GTA 5 oynarken APU ekran kartı kullanıyormuş hariciyi kullanmadı ama FPS düşüsü yaşamadım ekran kartımı görsün diye son sürümü kurdum ekran kartım 4 GB ama GTA 5'te 8 GB gözüküyordu son sürümü kurunca 4 GB gösteriyor bir tek Steam geç açılıyor ama başka sorun göremedim.
 
AMD ekran kartı kullanmasam da merak ediyorum, yazılım sorunları ne durumda?
Hocam tam bir yıldır sapphire pulse 6700 xt kullanıyorum. Bu sürede 30 dan fazla oyun oynadım ve hemen hemen tüm yazılım güncellemelerini yükledim. 23.09.2 dahil hiç bir problem yaşamadım. Sadece uncharted oyununda eski yazılima yükleyerek oyunu oynayabildim. Karttan son derece memnunum belki bana böyle denk gelmiştir ama yazılım problemlerinin abartıldığını düşünüyorum. Daha eski kartlar konusunda bir bilgim yok genelde 500 serisi için pek iç açıcı şeyler söylenmiyor. Yorum yapamam çünkü kullanmadım. Bu arada kartın en önemli problemi sıcak çalışıyor. Yaz aylarımda oyununa göre 75-80 dereceleri görebiliyor ki bu esnada junction temp 100 civarı oluyor. Bunu isterseniz amd adrenalin fan ayarıyla düşürebilirsiniz ben her güncellemeden sonra uğraşmak istemediğim için tercih etmiyorum. Yabi bu durum amd den ziyade model kaynaklı başka kartlar (örneğin xfx merc 309 bu kartı da uzun süre kullandım) aynı oyunlarda daha serin çalışabiliyor. Nvdia düşünür müyüm? Manyak değilsem ve bütçem yeterse nvdia nın üst segment kartlarını (4080 ve 4090)hiç düşünmeden tercih ederim. Fakat bütçem yetmezse bu kartların altında kalacaksam tercihim 7900 xtx ve xt olacaktır. Saygılarımla.
 

Geri
Yukarı