AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3 sürücüsü yayınlandı

Hocam tam bir yıldır Sapphire Pulse 6700 XT kullanıyorum. Bu sürede 30'dan fazla oyun oynadım ve hemen hemen tüm yazılım güncellemelerini yükledim. 23.09.2 dahil hiçbir problem yaşamadım. Sadece Uncharted oyununda eski yazılima yükleyerek oyunu oynayabildim. Karttan son derece memnunum belki bana böyle denk gelmiştir ama yazılım problemlerinin abartıldığını düşünüyorum. Daha eski kartlar konusunda bir bilgim yok genelde 500 serisi için pek iç açıcı şeyler söylenmiyor. Yorum yapamam çünkü kullanmadım. Bu arada kartın en önemli problemi sıcak çalışıyor. Yaz aylarımda oyununa göre 75-80 dereceleri görebiliyor ki bu esnada junction temp 100 civarı oluyor. Bunu isterseniz AMD Adrenalin fan ayarıyla düşürebilirsiniz ben her güncellemeden sonra uğraşmak istemediğim için tercih etmiyorum. Yabi bu durum AMD'den ziyade model kaynaklı başka kartlar (örneğin XFX merc 309 bu kartı da uzun süre kullandım) aynı oyunlarda daha serin çalışabiliyor. NVIDIA düşünür müyüm? Manyak değilsem ve bütçem yeterse NVIDIA'nın üst segment kartlarını (4080 ve 4090)hiç düşünmeden tercih ederim. Fakat bütçem yetmezse bu kartların altında kalacaksam tercihim 7900 XTX ve XT olacaktır. Saygılarımla.

Ben problem yaşamadım sadece Steam geç açılıyor o kadar.
 
Hocam tam bir yıldır sapphire pulse 6700 xt kullanıyorum. Bu sürede 30 dan fazla oyun oynadım ve hemen hemen tüm yazılım güncellemelerini yükledim. 23.09.2 dahil hiç bir problem yaşamadım. Sadece uncharted oyununda eski yazılima yükleyerek oyunu oynayabildim. Karttan son derece memnunum belki bana böyle denk gelmiştir ama yazılım problemlerinin abartıldığını düşünüyorum. Daha eski kartlar konusunda bir bilgim yok genelde 500 serisi için pek iç açıcı şeyler söylenmiyor. Yorum yapamam çünkü kullanmadım. Bu arada kartın en önemli problemi sıcak çalışıyor. Yaz aylarımda oyununa göre 75-80 dereceleri görebiliyor ki bu esnada junction temp 100 civarı oluyor. Bunu isterseniz amd adrenalin fan ayarıyla düşürebilirsiniz ben her güncellemeden sonra uğraşmak istemediğim için tercih etmiyorum. Yabi bu durum amd den ziyade model kaynaklı başka kartlar (örneğin xfx merc 309 bu kartı da uzun süre kullandım) aynı oyunlarda daha serin çalışabiliyor. Nvdia düşünür müyüm? Manyak değilsem ve bütçem yeterse nvdia nın üst segment kartlarını (4080 ve 4090)hiç düşünmeden tercih ederim. Fakat bütçem yetmezse bu kartların altında kalacaksam tercihim 7900 xtx ve xt olacaktır. Saygılarımla.
Hocam 2. El GTX 1080'im ile 89 derecede F1 2022 oynuyorum çok kıskandım 😀
 
AMD bence ne yaptığını şu anda bilmiyor. Şu anda kart çıkartmaktan başka yaptığı yararlı şey yok. AMD bu gidişle batacak arkadaşlar benden söylemesi.
 
23.9.1 ve 23.9.2 sıkıntılı çalışıyordu o yüzden 23.8.2 deyim. 23.9.3 kullanan varsa sorunlar devam ediyor mu?
 
Ya arkadaş 23.9.3e geçtim CS2 destekliyor diye. CS:GO ve CS2 çöküyor girdiğimde. Zaten ana menüsünde kalıyor sunucular kapanmış fakat oyunun çökmesi Valve ile ilgili mi yoksa 23.9.3 bozuk mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı