Swoxie
Hectopat
Birazdan yükleyeceğim bir sıkıntı olursa yazarım.Yükleyen var mı? Bi kişi mavi ekran yediğini söylemiş o kadar.
Birazdan yükleyeceğim bir sıkıntı olursa yazarım.Yükleyen var mı? Bi kişi mavi ekran yediğini söylemiş o kadar.
Birazdan yükleyeceğim bir sıkıntı olursa yazarım.
Hiç yaşamadım.
Hiç yaşamadım.
Edge. Donanım hızlandırma açık. ULPS ve MPO kapatıp dene.Kullandığın tarayıcı da Chrome Edge hangisini kullanıyorsan donanım hızlandırma kapalı büyük ihtimalle senin o zaman donanım hızlandırmayı kapatınca benimkisi de düzeliyor.
Edge. Donanım hızlandırma açık. ULPS kapatıp dene.
Tam olarak nerede oluyor? RX 6700.Alla Allah çok ilginç. 2 kart var bende. Biri RX 6600, diğeri RX 7600, ikisinin de fare imleci tarayıcı da beyaz arka planda beyaz renk siyah olması gerekirken donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor sizin kartın modeli ne?
Geçen haftalarda beta olarak çıkan 24.2.1 sürücüsü bu gece herkes için yayınlandı.
Sürücü, Skull and Bones ve Nightingale oyunlarına destek sunuyor. Ek olarak da yeni Vulkan uzantıları eklenmiş.
24.1.1 sürücüsünde bazı oyunlarda aşırı takılmalar oluyordu, şimdi ise bu takılma yaşatan oyunlarda iyileştirmeler yapılmış. Bayağı bir çözülen sorun da var.
Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:
Valla seni bilmem ama ben çok memnunum, herkese öneririm.resmen kanser oldum

NVIDIA'da böyle.AMD kullanmak böyle bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.