AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1 yayınlandı

CS2 ve Valorant'ta ortalama 50 60 FPS düşüşü yaşadım kart RX6700.

24.7.1 sürümüne geçtim ortalamaFPS'im 70FPS yükseldi AMD pişmanlıktır.

Bu sorunlar NVIDIA da da oluyor. İnsanlar driver yüzünden aylarca FH4 oynayamadı mesela.

Minecraft oynarken ve Delta Force'da raunt başlarında feci drop yiyorum kart RX6600.

Hocam merhaba ben RX 6650 XT kullanıyorum Dying Light 2 de falan drop yiyorum sizde de oluyor mu bunlar GTA 5 de de mesela MSAA 4X yapınca 2 saatlik bir oyun oturumunda 2 3 kere çok hafif drop oluyor mesela arabayla hızlı giderken haritada ilerlerken falan yani bunlar sizde de oluyor mu?

Hocam merhaba ben RX 6650 XT kullanıyorum Dying Light 2 de falan drop yiyorum sizde de oluyor mu bunlar GTA 5 de de mesela MSAA 4X yapınca 2 saatlik bir oyun oturumunda 2 3 kere çok hafif drop oluyor mesela arabayla hızlı giderken haritada ilerlerken falan yani bunlar sizde de oluyor mu?

Dediğiniz oyunları oynamamaktayım kartlarda farklı ama gördüğüm kadarı ile bu driver drop sorununa neden oluyor 24.7.1 sürümüne temiz geçiş yapmanızı öneririm 24.8.1 bana yaramadı.

RX580'deyim son 1 haftadır wattman ile siyah ekran alıyorum ekran kartına muhtamelen çok yük biniyor kendi kendine sapıtıyor kart. Bakalım sürücü dosyası kartım ile uyumlu ise kuruluma geçeceğim.

RX580 sürücüyü destekliyor lol.

1725270514806.png

Son düzenleme:
RX580'deyim son 1 haftadır WattMan ile siyah ekran alıyorum ekran kartına muhtemelen çok yük biniyor kendi kendine sapıtıyor kart. Bakalım sürücü dosyası kartım ile uyumlu ise kuruluma geçeceğim.

RX580 sürücüyü destekliyor LoL.

Eki Görüntüle 2300340

Hocam bu şekilde yükseltmek yerine DDU ile temiz kurulum yapmanızı öneririm belki öyle bu sorunu yaşamazsınız ayrıca size nasıl geldi yukarıdaki RX 570 kullanan arkadaşa gelmemiş güncelleme notlarında da en düşük 5300 serisine geldiği yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı